Як «зіграти в ящик» завдяки тренінговому агентству

Хочете піти з життя? Ми Вам допоможемо!Ви серійний убивця? Злісний неплатник податків? Ви вважаєте, що повинні поплатитися за свої гріхи сповна? Або Ви просто мазохіст і біль приносить Вам задоволення? Тоді Fast Die – це те, що Вам потрібно! Цей сайт займається ні чим іншим, як продажем… таблеток для добровільного відходу з життя.

Ресурс нібито орієнтований на людей, хто з тих або інших причин мріє піти з життя добровільно. На сайті, виконаному в зовсім навіть не жалобній кольоровій гамі, представлено три різновиди специфічного товару. Всі вони, як запевняє продавець, зроблені з натуральних компонентів, не містять ГМО (!!!) і мають приємний смак (Тимур, 38 років: “Коли я з’їв таблетку, мені захотілося попросити добавки”). При цьому одна пігулка здатна зупинити найвитриваліше серце протягом 10-30 секунд після прийому – те, що треба самогубцям.

Зрозуміло, як й у будь-якому бізнесі, тут передбачена система знижок і заохочень – від дисконтних карт і футболок у якості пам’ятних подарунків клієнтам до корпоративних програм, коли знижка на препарат може скласти 70% при покупці від 50-ти таблеток. У розділі “Корисні статті” сайту наведена ілюстрована інструкція, присвячена тому, як потрібно правильно в’язати петлю, що самозатягується, – мабуть, спеціально для тих, у кого немає грошей на недешеву таблетку, але вистачить на кілька метрів міцної мотузки.

MUST READ:  Як досягти успіху в бізнесі

Звичайно ж, вразливих людей, а також тих, хто взагалі не сприймає чорний гумор, необхідно заспокоїти – ніхто нікого життя не позбавляє. Це ні що інше, як “весела” вірусна реклама київського тренінгового агентства. Треба визнати, що ідея по залученню уваги спрацювала просто блискуче – сайт завалений відвідувачами, які “повелися” на незвичайну пропозицію. Однак, було б не менш цікаво довідатися, як це вплине на продажі їхніх реальних послуг. Адже і віруси інколи можуть зіграти в ящик 😉

За матеріалами Dirty.ru, E-xecutive