Заблокуйте мені доступ до Facebook і я звільнюся!

Заблокуйте мені доступ до Facebook і я звільнюся! 56% сьогоднішніх студентів без роздумів відмовляться від роботи в компанії, яка заблокує доступ до соціальних мереж. Більше того, 68% представників покоління “Y” переконані, що вони повинні мати доступ до своїх профілів у соцмережах з усіх без виключення пристроїв на роботі, незалежно від того, комп’ютер це, мобільний телефон чи планшет. Такими даними діляться автори Blog Herald.

Молоді співробітники готові навіть погодитися на менш високооплачувану посаду, якщо це дасть їм офіційне право проводити більшу кількість робочого часу у Facebook та інших соцмережах.

Останнє дослідження Cisco, участь в якому взяли 1400 молодих професіоналів віком від 21 до 29 років, засвідчило, що 40% студентів та 45% молодих працівників готові погодитися на незначне скорочення зарплати, якщо це гарантуватиме їм можливість доступу до соціальних медіа.

Комп’ютерні технології сьогодні настільки глибоко інтегровані в життя людей, що саме можливість самостійно обрати прилади, які будуть використовуватися на робочому місці, стає одним з ключових факторів при виборі посади для 81% респондентів. Та це й не дивно, якщо зважити, що 50% представників покоління “Y” називають технології невід’ємною частиною свого життя, а третина – прирівнюють важливість технологій до води та їжі.

MUST READ:  Цікаві бонуси для персоналу, що практикуються успішними компаніями

64% представників покоління “Y” вважають доступ до інтернету важливішим, ніж наявність власного автомобіля, а 40% стверджують, що для них Інтернет важливіший навіть за можливість спілкуватися з друзями в реалі чи ходити на побачення.