Реалії майбутнього: Електронна газета

Уявіть собі, що розгортаючи ранкову газету, ви знайдете всередині гнучкий електронний екран, по якому пробігають рядки найостанніших новин. Ця фантастика може стати реальністю вже за два роки, стверджує видання silicon.com.

Технології, які стоять за так званим електронним папером, можуть бути використані для економії аналогового (тобто того, який роблять із деревини) паперу. Для цього слід всього-на-всього завантажити текстовий файл на гнучкий екран, замість того, щоб друкувати його на звичайному папері.

Герман Гоузер (Herman Hauser), співзасновник компанії Amadeus Capital Partners, стверджує, що немає жодних перешкод для виробництва електронного паперу. Він сподівається, що випуск цього типу продукції стане масовим до 2008-го року.

Гоузер також додає, що „друкування без паперу” може зарадити світовій екології і врятувати від знищення великі території лісів, оскільки воно здатне суттєво знизити використання паперу. Тож всім нам лише залишається очікувати, поки слова Германа перетворяться на дійсність.

MUST READ:  "Термінатори" в бізнесі, або Чому звичайним працівникам варто остерігатися роботів?

А уявіть собі, яка це радість для бізнесу рекламістів, які нарешті зуміють втілити у дійсність свою мрію про контекстну рекламу у друкованих виданнях (хоча чи можна назвати друкованим виданням електронну газету)… Словом, концепція е-газети – це територія нових можливостей для бізнесу. Варто лише їх помітити і використати.