Хочете безкоштовний будинок?

Створювати порожній веб-сайт розміром 1000 на 1000 пікселів і продавати кожен із них за долар, як це зробив 21-річний студент Алекс Тью (Alex Tew) і завдяки чому став мільйонером – уже не модно. На зміну цій традиції прийшла нова. Автор блогу „Можливості для бізнесу” пише, що 20-ти річний студент Шейн Мерфі (Shane Murphy) вирішив отримати будинок безкоштовно.

Щоб втілити свою мрію в дійсність він створив спеціальний веб-сайт і почав продавати рекламне місце на цеглинах будинку. Не встигло пройти і кількох тижнів з часу роботи проекту під назвою „Я хочу безкоштовний будинок”, як кілька компаній уже заплатили до 100 євро за цеглинки під рекламу. А отже, сайт Шейна Мерфі – ще один крок „піксельного божевілля”.

Студент обіцяє, що реклама перебуватиме на сайті щонайменше протягом 10-ти років. Рекламодавці ж, у свою чергу, можуть навіть повертати будинок у різні боки, щоб вибрати найкраще місце для своєї реклами.

MUST READ:  Інтернет-реклама: включіть гальма!

Шейн Мерфі точно вирахував, що продаж всіх віртуальних цеглинок під рекламу, принесе йому достатню кількість коштів для купівлі власного житла. Цікаво, чи враховував він можливість інфляції…