Ukr.net теж залишає рейтинг Bigmir)net

Bigmir)net у черговий раз нагадує про себе. І знову у зв’язку з тим, що рейтинг залишив популярний ресурс. Портал Ukr.net, як говориться, вийшов весь.

Як повідомляє ProIT.ua, радник голови спостережної ради компанії «Укрнет» Михайло Іртлач так пояснив ситуацію: «Лідери, або нейтральні організації можуть працювати за відкритими умовами. У Bigmir)net умови не відкриті. Ми отримали листа, в якому висувалися умови, проаналізувавши які, ми прийшли до висновку, що дана пропозиція є обмеженням на лідерство в одні руки. Після чого вирішили вийти з рейтингу».

При цьому представник «Укрнет» відзначив, що у компанії немає претензій до Bigmir)net: «Це комерційна організація, у якої зараз багато проблем. Вона не абсолютний лідер, і тепер, напевно, намагається заробити чим може і як може. Тому ми й вирішили, що краще заберемо лідера, про якого всі знають. Користувачі повинні побачити нові сервіси, які ми запускаємо. Інакше ситуація виходить трошки дурна: користувачі не будуть знати про нові сервіси, тому що є обмеження на їхнє представлення».

MUST READ:  Практичне втілення теорій... в онлайні!

Раніше ми вже писали про скандал з онлайн-виданнями. Bigmir)net відреагував створенням окремої рубрики «Новости и развлечения». Проте, поки повернення сайту «Української правди» в рубрику «Новости и политика» не спостерігається…