Робочі емігранти обожнюють Азію

Робочі емігранти ставляться до Азії з надзвичайним благоговінням. Вони щиро вірять, що саме Азія дасть їм змогу розвиватися та зростати. І їхні очікування зазвичай виправдовуються – Азія сприяє стрибкоподібному розвиткові кар’єри робочих емігрантів. Компанія Korn/Ferry опублікувала дані дослідження, яке вказує на місця, де прагнуть працювати емігранти, та їхній шанс на успіх.

Найбільш популярні серед емігрантів райони: Китай, Західна Європа (особливо Великобританія), Північна Америка, Південно-Східна Азія (особливо Сингапур).

Райони, в яких емігранти мають найбільший шанс на успіх: Західна Європа, Північна Америка та Південно-Східна Азія.

Райони, які ставлять перед працівниками найбільші випробування: Північна Азія (особливо Китай, Японія та Південна Корея), Центральна та Східна Європа та Південна Америка.

У свою чергу, компаніям зазвичай дуже складно визначитися з рішенням, чи наймати локального працівника і розвивати його, чи відсилати на роботу емігранта. Особливо ця проблема є актуальною для невеликих компаній, які потребують швидкого включення у локальну специфіку. Використання емігрантів у такому випадку може завадити конкурентноспроможності компанії.