22 офісних бонуси від найоригінальніших і найбільш небайдужих компаній

Компанії хочуть виділятися. Гірки в офісі, ланчі від кращих шефів, катання на лижах, допомога в складних ситуаціях… І це ще не все. Glassdoor, один із ресурсів, що дозволяє людям розповідати про свої враження від роботи в різних компаніях, створив список з 20-ти компаній із найкращими бонусами для співробітників. А також вони створили свою систему оцінки і найкращою компанією з точки зору заохочень виявилася компанія Asana, що розробляє зручні інструменти для task-менеджменту.

Блог HR Mag зібрав і вибрав найцікавіші бонуси і пропонує їх вашій увазі.

Huddle: Компанія, яка займається програмним забезпеченням, дає співробітникам £ 5,000 — цей бонус видається при приєднанні до команди і називається “Huddle Cuddle” (щось на зразок “Групові Обійми”), а ще — бонус у розмірі £ 500 щороку незалежно від результатів роботи.

TransferWise: Компанія відправляє всіх співробітників до щорічної і заздалегідь повністю оплаченої відпустки.

Airbnb (найкращий роботодавець 2016 року): Дає співробітникам $ 2,000, щоб ті могли помандрувати і побачити світ.

Skyscanner: Співробітники Skyscanner, ресурсу для організації подорожей і покупки квитків, можуть користуватися значною знижкою в барах поруч з офісом і салонах краси.

The Body Shop: У всіх співробітників компанії є можливість 5 днів у році бути волонтером і зробити щось на благо суспільства/природи тощо.

MUST READ:  10 ознак того, що ви нікого не надихаєте як керівник

Peninsula Business Services: Для всіх дітей співробітників компанії влаштовують велике свято на Різдво.

AutoTrader UK: AutoTrader — англійська компанія, у якій є свій клуб любителів вина. Кожного місяця до дверей будинків співробітників компанії привозять відмінне вино.

Opus Professional Services: Opus Professional Services — компанія, у якій є своя вілла в Італії. Її кожен співробітник може використовувати з будь-якою метою в будь-який час року.

Visualsoft: Тут ніяк не обмежують співробітників у плані відпустки. Вони можуть брати стільки днів у році, скільки вважатимуть за потрібне.

Google: Гігант світу технологій безкоштовно годує всіх співробітників, поки вони знаходяться на роботі.

Holiday Extras: Ця компанія знімає раз на рік кінотеатр, щоб всі співробітники зі своїми сім’ями могли подивитися якийсь цікавий фільм.

Burton: “Снігові дні” від компанії Burton — весь день співробітники катаються на сноубордах або лижах, а компанія надає безкоштовні скі-паси.

PwC: Компанія перераховує студентам по $ 1,200, щоб ті могли оплачувати навчання.

Twilio: Всі співробітники компанії отримують безкоштовні електронні книги Kindle і по $30 кожного місяця для купівлі видань.

Adobe: Компанія повністю припиняє свою роботу на один день у грудні і на тиждень влітку.

MUST READ:  Три способи позитивно вразити своїх підлеглих

Twitter: Співробітники можуть відвідувати сеанси акупунктури або, наприклад, клас імпровізації.

Asana: У компанії всім надається можливість знайти для себе наставника/коуча для професійного і особистого розвитку.

Zillow: А в цьому досить великому агентстві нерухомості (дивна річ) доставляють грудне молоко дітям, чиї мами знаходяться у відрядженні.

Spotify: Після народження дитини співробітникам компанії надається відпустка на 6 місяців, програма по поверненню на робоче місце, а також компанія оплачує для тих, кому це необхідно, фінансову підтримку при безплідді і боротьбі з ним.

Google: При смерті працівника, компанія виплачує рідним 50% його зарплати протягом наступних 10 років.

RedBull: У кімнаті для переговорів всім пропонують зіграти в настільний теніс.

Missing Link: Офіс південноафриканського відділення цього дизайн-агентства виглядає шалено круто: тут можна спуститися як пожежний по жердині, потім постріляти в тирі, і навіть зробити тату. До речі, в тирі всім пропонують назавжди знищити всі кліше, які зустрічаються в презентаціях.

Akraya: У цьому рекрутинговом агенстві всім співробітникам пропонують взагалі не думати про прибирання свого будинку, адже компанія оплачує послуги клінінг-компаній і кожні два тижні квартири співробітників приводять до ладу.

Ілюстрація: Shutterstock