Офісні покемони

Гра Pokemon Go цього року викликала неабиякий фурор серед власників смартфонів, покемони захопили світ. Але, чи не помічали ви, що, якщо придивитися, деякі покемони дуже схожі на наших реальних колег по роботі. Звичайно ж, не зовнішністю, а характером. Пікачу, Піджен, Слоупок… Кожен персонаж володіє своєю силою, харизмою й унікальними особливостями. Автори блогу WISP вирішили пофантазувати і зіставити покемонів із тими людьми, які знайдуться в будь-якому офісі. Цілком можливо, у цій добірці опиниться і ваш колега.

Чармелеон

Чармелеон
Із ним краще не сперечатися. А якщо і сперечатися, то треба бути готовим до потоку емоцій, «іскрам з очей» і щирого обурення, чому його думка не приймається одноголосно. Саме в дискусії він із милої, доброї людини перетворюється на фурію з вогненними очима. Гаряче доводить свою позицію, навіть якщо вона часом не вірна. Це справжній вогняний дракон!

Бідрілл

Бідрілл
У кожній компанії знайдеться менеджер, якого бояться практично всі співробітники. А точніше, його гострих, колючих зауважень на нарадах і планірках. Він вміє знаходити слабкі місця в презентаціях співробітників і цілеспрямовано жалити. А якщо доповідь дуже слабка, то вся аудиторія перетворюється в цього покемона, і атакує вже колективно.

Піджен

Піджен
Це миле створіння — повна протилежність Чармелеону, з яким той навіть не може нормально посперечатися! Піджен буде до останнього уникати конфлікту, говорити: «Давайте обговоримо це пізніше», «Вибачте, але мені потрібно підготувати звіт», «Ой, мені потрібно йти». В особливо важких випадках (коли Чармелеон занадто насідає) рятується втечею.

MUST READ:  Чи варто намагатися стати «найкращим другом» для підлеглих?

Слоупок

Слоупок
Надто вже він повільний. Слова «дедлайн» і «терміни» мало що значать для нього. Він живе у власному ритмі. Та й не завжди розуміє, що хоче від нього начальник. Вірніше, коли йому щось говорять, киває на знак згоди, а потім судорожно починає згадувати: «Що саме я повинен зробити?»

Пікачу

Пікачу
Загальний улюбленець. «Милаха» офісу, якого поважають чоловіки й обожнюють жінки. З усіма люб’язний, усміхнений і, якщо потрібно, пропонує свою допомогу. Знає і вміє досить багато, але не прагне рухатися по кар’єрних сходах вгору. Йому і так добре.

Клефейрі

Клефейрі
Клефейрі — це милий стажер. Завжди усміхнений, завжди милий, завжди привітний. А який він щасливий, коли до нього звертаються співробітники компанії! Намагається працювати добре, щоб раз по раз отримувати схвалення своїх керівників.

Джинкс

Джинкс
«Фатальна жінка» офісу. Витончена фігура, хода, що вабить, томливий погляд… Сходити на побачення з нею мріють майже всі чоловіки компанії. Вона знає про свою красу і вміло нею користується: багато хто готовий допомогти їй завжди, аби вона осяяла їх своєю прекрасною посмішкою.

Манкі

Манкі
Ви зустрічали таких сутулих, вічно незадоволених співробітників із втомленим поглядом і кухлем в руці? Ось це Манкі. Його дратує все. І колеги, і нескінченні звіти, і ця холодна кава. Він постійно бубонить: «Коли вже ви припините свої розмови?», «Скільки вже можна працювати над одним і тим же проектом?», «Що в цих звітах може бути корисного?».

MUST READ:  Як керувати людьми, котрі ваc дратують

Мачоп

Мачоп
Він обожнює фітнес. Гарний і ставний як Аполлон. У перервах навколо нього в’ються натовпи дівчат, які мріють доторкнутися до його м’язів. А він і не проти: Мачоп обожнює увагу. Може годинами говорити про здорове харчування і тренування. Але тільки не про роботу.

Глум

Глум
І людина хороша, і співробітник чудовий, але… Від нього жахливо тхне! Керівництво не знає, що з ним робити: начебто все виконує якісно і в строк, але колеги не хочуть із ним сидіти в одному кабінеті, постійно скаржаться. А на рекомендацію: «Вибачте, шановний Глум, але, можливо, Вам варто звернути увагу на свій зовнішній вигляд?» Завжди реагує однаково: «Та ну? Я настільки неприємно пахну? А я не помічав. І взагалі, головне — як я працюю, а працюю я відмінно». Головний біль начальства.

Голем

Голем
Співробітник із залізними нервами і «кам’яним панциром». Коли інші його колеги бігають по офісу з криками: «Який жах! Ми нічого не встигаємо!», «Що ж робити!?», — він спокійно закінчує всі свої справи. Здатний витримати навіть вибух динаміту у вигляді суворої наради з начальством. Міцний горішок.

Алаказам

Алаказам
Людина-комп’ютер. Знає абсолютно все. Кожна проектна команда зрадіє, якщо він стане її учасником, оскільки він завжди знайде вихід зі складної ситуації.