Народження команди “Creative Management.com.ua”

Нарешті трапилося! У середу 18 квітня в рамках Міжнародного змагання Global Management Challenge 2007 було вперше проведено зібрання команди від Management.com.ua. Що ж. Ставки зроблені! Ставок більше немає! – проект Management.com.ua відтепер уважно слідкуватиме за кожним кроком та досягненням нової команди.

Creative Management.com.uaЗустріч учасників команди стала першим кроком на шляху до амбітних цілей, які ставить перед собою кожен із менеджерів. Трохи сором’язливі на початку, учасники доволі швидко відшукали спільну мову і почали обговорювати своє бачення участі в Міжнародному змаганні Global Management Challenge.

Спершу перед командою виступив Олександр Данилюк, керівник проекту Management.com.ua. Він розповів учасникам про суть конкурсу, роль у ньому інтернет-порталу для управлінців, а також представив програму роботи на перший день.

Другим слово взяв капітан команди від Management.com.ua Андрій Галич, комерційний директор компанії “Юстар”: „Хоча до 15-го травня, коли розпочнеться перший тур конкурсу, ми ще маємо деякий час, все ж нам потрібно докласти усіх зусиль, щоб підійти до етапу підготовленими”, – відзначив він. І на особистому прикладі показав, що означає – бути підготовлений. Він не лише запропонував майбутнім колегам матеріали про Global Management Challenge, здобуті ним із різних джерел, але й поділився інформацією про попередню участь українських команд у змаганні.

MUST READ:  Що? Де? Коли? для управлінців

Відразу після знайомства учасників та спадання першого хвилювання, команда взялася до пошуку відповідної назви. Процес йшов легко та невимушено. Учасники обмінювалися жартами та ідеями.

Відкинувши кілька варіантів на зразок „Winners”, “The Best”, “ОГО!” та „Команда 18 квітня”, учасники нарешті одноголосно зійшлися на назві „Creative Management.com.ua”.

Щоб зрозуміти ті завдання, які постануть перед „новонародженими” креаторами, варто лише згадати, що у цьогорічному змаганні в Україні братиме участь 224 команди, з яких у другий тур пройде лише 64. У третьому, відповідно, залишиться тільки вісім. І лише одна команда зможе отримати титул переможця GMC в Україні.

Що ж, нам залишається тільки побажати успіху новій команді і представити перелік її учасників:

1. Андрій Галич. Комерційний директор, компанія “ЮСТАР”. Лідер команди – м. Київ
2. Олексій Покальчук. Головний бухгалтер, компанія “Сувенір Трейдинг” – м. Київ
3. Олег Богуш. Фінансовий менеджер, компанія “ПівденТеплоЕнергоМонтаж” – м. Київ
4. Наталія Дьоміна. Менеджер з маркетингу, компанія “КОМ-ФОР” – м. Харків

MUST READ:  8 навичок для дієвої комунікації з підлеглими