МакДональдс прагне реабілітувати значення МакРоботи

МакДональдс (McDonald`s) прагне реабілітувати значення МакРоботи (McJob)Стомлені наріканнями на якість роботи у гіганті швидкого харчування, керівники компанії McDonald`s вирішили змінити суспільні стереотипи, пише Management-issues.com. Вони запустили кампанію, метою якої є зміна словникового визначення терміну МакРобота (McJob).

Сам же термін МакРобота давно вже став загальною назвою та синонімом найгіршої роботи, про яку тільки можна помислити. Навіть Оксфордський словник англійської мови визначає МакРоботу, як „низькооплачувану, нестимулюючу роботу без жодних перспектив зростання”. Не дивно, що така ситуація не дуже подобається вищому керівництву компанії. Топ-менеджери фаст фуду називають це визначення „застарілим і таким, що не відповідає дійсності”.

Прохальний лист до видання Financial Times було підписано 13-ма знаковими бізнес-особистостями, включаючи Сера Дігбі Джонса (Sir Digby Jones), колишнього голову CBI та Девіда Фроста (David Frost), директора British Chamber of Commerce. Вони просять замінити визначення терміну МакРобота на „стимулюючу, високооплачувану та цікаву роботу, яка дає надзвичайні можливості для кар’єрного зростання”.

MUST READ:  Кілька способів змусити співробітників працювати... гірше

Компанія створила навіть веб-сайт, на якому можна підтримати починання ресторану швидкого обслуговування. Тож якщо ви вважаєте, що робота у МакДональдсі – рожева мрія для будь-якого кар’єриста, професіонала чи генія – вам на www.changethedefinition.com.