iPod, iPhone… і що далі?..

iPod, iPhone… і що далі?..Сьогодні мабуть складно відшукати людину, яка б не чула про такі технологічні новинки, як iPod чи iPhone. Проте, компанія Apple схоже вирішила піти навіть далі. І, можливо, в не такому вже й далекому майбутньому на ринку з’явиться ще один продукт із приставкою „і-”– iCar. Принаймні, генеральний директор Apple Стів Джобс вже мав розмову із керівником Volkswagen Мартіном Вінтеркорном (Martin Winterkorn), пише MSNBC.

Проте фанатам і-Техніки ще зарано радіти. Як стверджує представник Volkswagen Ганс-Герд Боуд, „на даний момент існує безліч яскравих ідей, проте лідери компаній ще не розробляють жодних конкретних планів”.

Ринкові експерти не стали очікувати жодних офіційних заяв від представників Apple та Volkswagen і вже встигли оцінити, наскільки ефективним буде співробітництво цих двох компаній. На їхню думку компактні машини, обладнані продуктами Apple, можуть набути неабиякої популярності серед молодої публіки.

Apple і раніше співпрацювала з Volkswagen та іншими автомобільними компанії, пропонуючи інтеграцію обладнання, яке б підтримувало використання плеєрів iPod у салоні машин. Але, вочевидь, такої інтеграції було б замало, щоб назвати удосконалену машину – iCar. Тому слід очікувати більш прогресивних новинок, на зразок супутникової навігації та модерних комп’ютерних систем. І все це у бездоганному стилі від Apple…

MUST READ:  Чому менеджери можуть навчитися у сомалійських піратів?

Що ж, будемо очікувати офіційних заяв від представників. Можливо нам колись таки доведеться прокататися на iCar.