Джек Велш буде викладати в MIT Sloan School of Management

Джек Велш, колишній генеральний директор корпорації General Electric, збирається виступити в новій для себе ролі викладача бізнес-школи.

Вже восени цього року він збирається приступити до навчання слухачів програм MIT Sloan School of Management. Його курс буде побудований на особистих переконаннях Велша, визнаного в усьому світі лідера і стратега. У процесі навчання слухачі також будуть розбирати методики і практики лідерства, що описані у нещодавно опублікованій книзі “Winning”.

Джек Велш (Jack Welch)За словами Джека Велша, раніше він ніколи не думав про викладання в бізнес-школі, тому що більшість випускників МВА прагнуть знайти роботу в таких галузях, як консалтинг і банківські інвестиції. У цьому випадку, продовжує він, їм не потрібно великого досвіду в сфері менеджменту. У той же час позитивні відгуки та ентузіазм слухачів МВА школи Sloan змусили його подивитися на бізнес-освіту з інших позицій.

Велш зустрічався зі слухачами Sloan рік тому, під час свого турне в підтримку книги “Winning”. Цікаво, що в західній пресі Велша часто називають “рок-зіркою” бізнесу, оскільки він завжди привертав до себе увагу нестандартними рішеннями та яскравими ідеями. Саме завдяки ним корпорація GE підвищила свою ефективність і зуміла домогтися значного росту своїх акцій. Виступаючи перед слухачами MIT у рамках організованої деканом Innovative Leader Series, він порадив їм у своїй роботі ніколи не боятися ні сміливих кроків, ні пов’язаних з ними помилок.

MUST READ:  Що ви продаєте: цінність чи бренд?

Велш сподівається, що його курс, названий “Діалоги із Джеком Велшем”, зможе розбудити в слухачів МВА інтерес до лідерства. Бути лідером організації, помітив Велш, і бути першопричиною змін, що відбуваються в ній, дуже захоплююче. “Лідер має величезні можливості в тім, щоб зробити дуже багато для великої кількості людей, – продовжує він. – У моєму курсі буде вісім занять. Кожне з них буде в максимальному ступені інтерактивним, з використанням історій із практики та прикладів реального бізнесу”.

За інформацією Begin.ru