Купляйте усміхнену ковбасу! Тепер із ведмедиком

Купляйте усміхнену ковбасу!Ковбаса – друг людини, а усміхнена ковбаса – кращий друг. Очевидно саме так думають креативні співробітники м’ясопереробного підприємства Feldhues, що випускає ковбасу з веселими обличчями в перетині. За свідченнями очевидців така ковбаса продається як мінімум у Великобританії, Ірландії, Голландії й Німеччині.

Малюнок утворюється, звісно, не від використання різних видів м’яса в ковбасі. Візерунок досягається барвниками. У німецької компанії Feldhues Group є декілька «ковбасних» персонажів: клоун, плюшевий ведмедик (як образ), мавпочка, лис, гарбуз а-ля хеллоуїн. У фірми взагалі є різноманітний дизайн ковбас. Крім того, німці пропонують рітейлерам виготовити ковбасу з їхніми малюнками – private lable – по повній програмі, пише Cool Idea.

усміхнена ковбаса
Фото: tombland

Трохи історії. Feldhues виросла з маленької м’ясної крамнички. Свій перший завод компанія побудувала в 1978-му році, а зараз у неї вже три сучасних комбінати. Очевидці пригадують, що вже на початку 80-х компанія випускала ковбаси з малюнками.

MUST READ:  Як «зіграти в ящик» завдяки тренінговому агентству

Які ж цілі переслідує ця ковбаса?

– помітність на поличці;
– привабливість для дітей.

Які неприємності спричиняє малюнок?

– явне демонстрування використання барвників (хоча натуральні барвники використовуються в будь-якій вареній ковбасі не сірих кольорів, усвідомлювати це не завжди хочеться);
– не всі люди можуть захотіти вгризатися в чиєсь, нехай і мультяшне, обличчя.

Але успіх компанії показує, що плюси переважують мінуси. Тепер, за аналогією з ковбасами, з’явився і сир…