50 кращих сайтів від журналу Time

2006 рік ще не накінчився, а журнал Time вже опублікував список 50-ти кращих сайтів цьго року. При складанні рейтингу оцінювалася, насамперед, інноваційність способів представлення інформації: багато сайтів-переможців використовують технології Web 2.0.

Переможці визначалися в шести номінаціях. Кращою пошуковою системою стала Snap.com, що недавно відкрилася. Snap.com використовує історію пошукових запитів для підвищення релевантності пошуку, а також показує скріншоти знайдених документів праворуч від результатів пошуку. Також серед переможців виявився сайт Accoona.com, що застосовує технології “штучного інтелекту” для уточнення змісту пошукового запиту користувачів, повідомляє Lenta.ru.

Кращим новинним ресурсом став блог Digg.com або “Соціальні новини”, як його назвав журнал Time. Серед переможців у номінації “На зв’язку” (Staying Connected) сервіс для власників мобільних телефонів Dodgeball.com, що дозволяє домовлятися із друзями про загальні плани на вечір, а також сайт соціальної мережі MySpace.com, що отримав від журналу Time епітет “Глобальне співтовариство” (Global Society).

MUST READ:  Як заробити на безкоштовному: моделі монетизації

У номінації “Подорожі” переможцем став сайт Yelp.com, користувачі якого публікують власні відгуки та рецензії на роботу ресторанів Нью-Йорку, Сіетлу, Феніксу і ще 21-го міста США.

Повний список 50-ти кращих сайтів від журналу Time >>.