Завершилося всеукраїнське змагання з менеджменту GMC-2007 (результати фінального туру)

GMC-2007Після більш, ніж піврічного періоду, під час якого менеджери багатьох провідних українських компаній недоїдали і недосипали, розмірковуючи над стратегіями розвитку своїх віртуальних компаній, змагання нарешті добігло свого логічного завершення. Переможцем, за якоюсь дивовижною іронією долі, стала саме та команда, яка за результатами другого туру набрала найменшу кількість балів і ледь зуміла потрапити до фіналу.

Читати далі →

Результати 5-го (фінального) етапу другого туру GMC-2007

GMC-2007У п’ятницю 19 жовтня відбулася прес-конференція та великий національний коктейль, на якому були оголошені переможці другого туру змагання з менеджменту в Україні GMC-2007. Таким чином закінчилося те, чим жили і дихали 64 команди, які брали участь у другому турі змагання. Далі його продовжить лише вісім щасливчиків, яким вдалося зайняти перші місця у своїх групах. Але не нагнітатимемо далі інтригу – Creative Management.com.ua серед них не буде. У своїй (другій) групі вона зуміла посісти лише четверте місце.

Читати далі →

Результати четвертого етапу другого туру змагання GMC-2007

GMC-2007Залишився позаду передостанній етап другого туру змагання з менеджменту Global Management Challenge – 2007. Що ж, мусимо із сумом визнати, що амбітні цілі команди Creative Management.com.ua поки що залишаються недосягненими. Більше того, за результатами четвертого етапу команда уступила ініціативу ще одному своєму суперникові – Команді ЛОГРУС, перевага над яким у минулому етапі складала Eur 0,007. Цього разу ми опинилися на третьому місці у групі.

Читати далі →

Результати третього етапу другого туру змагання GMC-2007

GMC-2007Закінчився третій етап другого туру змагання „Global Management Challenge 2007”. Для команди Creative Management.com.ua він став успішним та сумним водночас. Успішним – тому що команді таки вдалося піднятися в рейтингу аж на дві позиції та посісти друге місце у групі. Сумним – тому що розрив між командою Creative Management.com.ua та лідерами групи, командою INTERPIPE PRIME (треба віддати їм належне) практично не скоротився.

Читати далі →

Другий етап другого туру GMC-2007. Результати

GMC-2007Закінчився другий етап другого туру змагання “Global Management Challenge 2007”. На превеликий жаль, команді Creative Management.com.ua не вдалося покращити своїх результатів. Навіть навпаки – цього разу вони опинилися на четвертому місці у групі. І хоча вартість акцій їхньої віртуальної компанії порівняно із попереднім кварталом доволі суттєво зросла, все ж це не допомогло піднятися в рейтингу. А розрив між Creative Management.com.ua та її основними конкурентами – командою INTERPIPE PRIME – лише збільшився.

Читати далі →

Результати першого етапу другого туру змагання GMC-2007

GMC-2007Нарешті розпочався другий тур змагання Global Management Challenge і сьогодні ми вже можемо поділитися із Вами першими результатами діяльності на ринку віртуальної компанії Creative Management.com.ua. І з цих результатів стає очевидно – боротьба у другому турі буде запеклою. Але це й не дивно, адже на кону вихід у фінал, а потрапити туди зможе лише один із восьми…

Читати далі →

Результати жеребкування до другого туру GMC-2007

GMC-2007Закінчилося літо – пора відпочинку та відпусток. І разом із початком осені до нас наблизився другий тур міжнародного змагання з менеджменту Global Management Challenge 2007. Команди відпочили, набралися сил, і готові з новим завзяттям братися до боротьби. А тим часом стали відомі результати жеребкування і склад восьми груп, які візьмуть участь у другому турі змагання, що почнеться 11 вересня…

Читати далі →

Команда “Creative Management.com.ua” перемогла в першому турі!

GMC-2007Закінчився останній п’ятий етап першого туру міжнародного змагання з менеджменту GMC-2007. Команді Creative Management.com.ua таки вдалося досягнути бажаної цілі – із, без зайвої скромності, феноменальним результатом 1,871 Eur за акцію, вона зайняла перше місце у групі та забезпечила собі вихід до другого туру змагання.

Читати далі →

Четвертий етап першого туру GMC-2007: Нові рекорди!

GMC-2007Закінчився передостанній етап першого туру змагання GMC-2007. Для виявлення переможця командам залишилося зробити всього один крок – один раз внести свої управлінські рішення до бази даних симулятора. Тому результати команди Creative Management.com.ua, які стали доступними вчора, виявилися особливо втішними для команди.

Читати далі →

Закінчився третій етап змагання GMC-2007

GMC-2007Як і варто було очікувати, після значного падіння вартості акцій, яке спіткало команду Creative Management.com.ua на другому етапі, вона не зуміла потрапити до Топ-10 лідерів. Як пам’ятаємо, тоді команда від Management.com.ua зуміла набрати лише 1,582 за акцію. Лідер же змагання, команда INTERPIPE Innovative показала куди кращий результат – 1,700. При цьому прохідним порогом до десятки лідерів став результат команди Deloitte Advisory – 1,613.

Читати далі →