Мистецтво укладати угоди - Дональд Трамп: купить книгу в kniga.biz.ua (арт. 6727)
kniga.biz.ua

Мистецтво укладати угоди

Купить Мистецтво укладати угоди Дональд Трамп
Книга снята с продажи
В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Дональд Трамп
Издательство КМ-Букс
Cтраниц 304
Год 2017
ISBN 978-617-7489-50-3
Обложка суперобложка
Язык Украинский
Формат 70х100/16 (170х240 мм.)

О книге Мистецтво укладати угоди

Дональд Трамп став, імовірно, найвідомішою легендою у світі нерухомості. Безперечно, він важко працював, щоб заслужити честь так називатися. Світ Трампа складається з нескінченної низки угод та авантюр, більшість із яких він вважає по-справжньому успішними. 

Ця книга — не лише автобіографія, у ній викладено одинадцять історій успіху підприємця-мільярдера. Автор радить масштабно мислити, вміти захищатися від коливань вартості активів, максимізувати можливості вибору, вивчати потреби ринку, використовувати будь-які існуючі важелі впливу, покращувати місце свого проживання, розповідати про себе світові через зв’язки з громадськістю та маркетингові кампанії, завжди виконувати власні обіцянки, уміти давати відсіч, контролювати витрати і розважатись. Щоправда, навіть така щирість та відкритість автора не пояснюють у повній мірі, що саме робить його настільки успішним.

Трампа показано в дії — як він управляє своїм бізнесом і власним життям: коли зустрічається з потрібними людьми, як спілкується з сім’єю та друзями, вступає в сутички з противниками, піддає критичній оцінці стандартні рішення. Навіть вовки-одинаки грають за правилами, а бізнесмени й тим паче. Тож і у Дональда Трампа, звісно, є перевірені часом рекомендації щодо ведення бізнесу, певні секрети досягнення успіху. Загалом, він виокремлює спільне у своїх найбільших звершеннях, розвінчує міфи, не криючись називає імена, навчає мистецтва укладення угод. І, що найголовніше, Дональд Трамп докладно все пояснює на власному досвіді. Книга «Трамп: мистецтво укладати угоди» — це неприхований погляд на філософію блискучого підприємця, найкраще чтиво для кожного, кому цікаво спостерігати за успішною людиною, яка перебуває у фокусі загальної уваги.

ПРО АВТОРА:
Дональд Д. Трамп — сорок п’ятий президент США, підприємець і мільярдер, шоумен і філантроп. Він уособлює американську історію успіху: постійно встановлює стандарти досконалості, одночасно розширюючи власні інтереси в галузі нерухомості, азартних ігор, спорту та розваг. Федерація «Об’єднаний єврейський заклик» назвала його стратегом сторіччя в усьому, що стосується готелів та нерухомості. За версією New York Times, Трамп — автор багатьох найпопулярніших книжок, зокрема «Колишня велич Америки», «Америка, на яку ми заслуговуємо», «Думай як мільярдер», «Як стати багатим», «Виживання на верхівці», «Мистецтво повернення» та «Мистецтво укладати угоди». Ці видання розійшлися по світу мільйонними накладами. Затятий філантроп, Дональд Трамп є членом низки благодійних організацій.

Ключові моменти книжки
• Книга «Мистецтво укладати угоди» - автобіографія, в якій Дональд Трамп не соромиться розповідати і про свої помилки в переговорному процесі;
• Книга отримала шалений успіх!
• 48 тижнів поспіль книга була у переліку бестселерів №1 за версією New York Times 13 з яких посідала першу сходинку. Вона принесла авторові величезні гонорари і зробила з нього світову ікону підприємництва.

Рецензія від Publishers Weekly:
«Ця хвалькувата, неймовірно захоплива особиста історія пропонує погляд зсередини на фінансування, розвиток та будівництво першокласної нерухомості Нью-Йорка. «Я роблю це не заради грошей», — стверджує Дональд Трамп, син ріелтора з Квінза, який у віці 27 років придбав і цілковито змінив велетенський готель Commodore на центральному вокзалі Нью-Йорка. Тим, хто хоче бути схожим на нього, Трамп чітко озвучує свої секрети успіху: уява, наполегливість, вміння використовувати слушну нагоду і обирати вдалий час (особливо в тих питаннях, що стосуються землі чи оренди, банківського фінансування, зонування, податкових пільг тощо) та, найважливіше, інстинкт справжнього підприємця».



Добавить свой отзыв о книге

Оглавление Мистецтво укладати угоди

Подяки
Розділ 1. Як укладаються угоди: один тиждень з мого життя
Розділ 2. Мої козирі. Ключові елементи угоди
Розділ 3. Моє коріння: формування особистості
Розділ 4. Дитя Цинциннаті. Ощадливість відплатить
сторицею
Розділ 5. Прорив на Манхеттен
Розділ 6. Готель Grand Hyatt відродження 42-ї стріт
Розділ 7. Хмарочос Trump Tower. Добросусідство з Tiffany
Розділ 8. Гральний бізнес. Будівництво на Променаді
Розділ 9. Битва за Hilton
Розділ 10. Низька орендна плата — високі ставки.
Героїчна боротьба на Central Park South
Розділ 11. Ризикована гра. Футбольна ліга США:
від весни до осені
Розділ 12. Льодова ескапада. Реконструкція льодової
арени Wollman
Розділ 13. Повернення. Вестсайдівська історія
Розділ 14. Угоди того тижня. Як усе склалося


Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Гідність — це правдивість ...
Игорь Козловский
Ощадливе виробництво від А до Я: до ...
Владимир Маличевский,Е. Годнев,В. Кащенко,В.М. Лелека
Менеджмент у часи війни. Лідерство, ...
Константин Кошеленко

Книги автора/издательства

Комплект книг "Правила для вел ...
Найджел Камберленд, Уильям Макрейвен
Комплект книг "Атомні звички&q ...
Джеймс Клир, Джим Лоулесс
Двоюрідні ...
Карен Макманус
Вілла других шансів ...
Дженнифер Бонет
Вілла сонця й таємниць ...
Дженнифер Бонет
Люби своє життя ...
Софи Кинселла
Книгарня в маяку ...
Шерон Гослинг

Сегодня купили