Крок за кроком. Як ентузіазм і наполегливість ведуть до мети - Анжела Дакворт: купить книгу в kniga.biz.ua (арт. 7749)
kniga.biz.ua

Крок за кроком. Як ентузіазм і наполегливість ведуть до мети

Купить Крок за кроком. Як ентузіазм і наполегливість ведуть до мети Анжела Дакворт
Книга снята с продажи
В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Анжела Дакворт
Издательство Наш Формат
Cтраниц 312
Год 2018
ISBN 978-617-7388-76-9
Обложка твердая
Язык Украинский

О книге Крок за кроком. Як ентузіазм і наполегливість ведуть до мети

Книжка Анжели Дакворт «Крок за кроком. Як ентузіазм і наполегливість ведуть до мети» стала бестселером New York Times і Аmazon. 2016 року Forbes назвав її бізнес-книжкою, яку обов’язково варто прочитати, а Glamour — виданням із найкращими життєвими лайфхаками. Найочікуваніша книжка з лідерства 2016-го за версією Washington Post.

ПРО КНИЖКУ
Що робить людей видатними? Чому одні часто зазнають невдач у житті, а інші досягають високих результатів? Не поспішайте пояснювати все природними здібностями. На численних прикладах і дослідженнях Анжела Дакворт переконує, що талант — не запорука успіху. Реальні досягнення можливі лише завдяки наполегливості та відданості власній справі. Хай би якими геніальними ви були, завдяки завзяттю ви матимете перевагу в будь-якій сфері.

ДЛЯ КОГО КНИЖКА
Для якнайширшого кола осіб; для читачів будь-якого віку та фаху, які прагнуть якнайповніше реалізувати свій потенціал, стати завзятішими у втіленні життєвих планів. Книжка також буде корисною для батьків і допоможе виховати дітей наполегливими та життєлюбними особистостями.

ЧОМУ ЦЯ КНИЖКА
Книжка Анжели Дакворт руйнує стереотипи про силу таланту, змінює уявлення про успіх і труднощі та доводить, що завзяття не лише допомагає досягати вершин, а й робить нас щасливішими.

ПРО АВТОРКУ 
Анжела Дакворт — професорка психології в Пенсильванському університеті, лауреатка стипендії Фонду Макартурів 2013 року. Досліджує завзяття та інші складові успіху, консультує керівників компаній зі списку Fortune 500. Співзасновниця неприбуткової організації «Лабораторія характеру», яка займається дослідженням і розвитком характеру в дітей.

ВІДГУКИ ПРО КНИЖКУ
Надзвичайно свіжі й оригінальні думки. Книжка ламає упередження про те, якою мірою природні здібності визначають нашу долю. Вона показує, як звичайні люди без особливих талантів досягають шалених успіхів. Читайте «Крок за кроком», даруйте друзям і покажіть світу, що ось вона — надія. 
Сьюзен Кейн, авторка бестселера 
«Сила інтровертів. Тихі люди у світі, що не може мовчати»

Захопливо! Анжела Дакворт об’єднує результати психологічних досліджень за останні десятиліття, натхненні історії успіху зі сфери бізнесу та спорту та власний унікальний досвід. І на основі цього створює практичні стратегії, які допоможуть вам і вашим дітям стати завзятішими й наполегливішими на роботі й у школі.
Пол То, письменник

ЦИТАТИ
Про талант і зусилля
Коли ви спостерігаєте за людьми в однакових умовах, то бачите: те, чого досягає кожен із них, залежить тільки від двох речей — таланту й зусилля. Талант — як швидко ми набуваємо вміння, підвищуємо майстерність — має абсолютне значення. А от зусилля діє в цих рівняннях двічі, а не один раз. Воно створює вміння. І в той же час зусилля робить уміння продуктивним.

Про надію
Завзяття пов’язане з надією, яка опирається на сподівання, що наше майбутнє — лише в наших руках. «Мені здається, що завтра буде краще» — це зовсім не те, що «Я вирішив зробити так, щоб завтра було краще». Надія завзятих людей не має нічого спільного з везінням і, навпаки, передбачає готовність вставати після падіння знову й знову.

Про виховання дітей
У нашій сім’ї всі жили за Правилом суворого життя. По-перше, в усіх мала бути важлива справа. Це те, що вимагає щоденної усвідомленої практики, тобто важкої праці. Я сказала своїм дітям, що моя важлива справа — це психологічні дослідження. А ще я займаюся йогою. Тато намагався стати ще кращим інженером-будівельником. Крім того, він займався бігом. Моя старша дочка Аманда вибрала своєю важливою справою гру на фортепіано… І нарешті, Правило суворого життя говорить, що тільки ти сам вибираєш собі важливу справу.

Про культуру завзятості
Якщо ви хочете бути завзятішим, знайдіть культуру завзятості й приєднайтеся до неї. Якщо ви керівник і хочете, щоб люди у вашій організації були завзятішими, створіть у себе культуру завзятості.

pdf Першi 10 сторiнок книги

Добавить свой отзыв о книге

Оглавление Крок за кроком. Як ентузіазм і наполегливість ведуть до мети

Передмова
 
Частина перша. Що таке завзяття і чому воно важить?
Розділ 1. Феномен
Розділ 2. Приспані талантом
Розділ 3. Зусилля важливіше двічі
Розділ 4. Наскільки ви завзяті
Розділ 5. Завзяття зростає
 
Частина друга. Як зростити завзяття із середини?
Розділ 6. Інтерес
Розділ 7. Практика
Розділ 8. Мета
Розділ 9. Надія
 
Частина третя. Як увібрати в себе завзяття зовні?
Розділ 10. Виховання завзяття
Розділ 11. Сфера впливу завзяття
Розділ 12. Культура завзяття
Розділ 13. Висновок
 
Подяки
Рекомендована література
Примітки


Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Гідність — це правдивість ...
Игорь Козловский
Ощадливе виробництво від А до Я: до ...
Владимир Маличевский,Е. Годнев,В. Кащенко,В.М. Лелека
Менеджмент у часи війни. Лідерство, ...
Константин Кошеленко

Книги автора/издательства

Комплект книг про акторів ...
Арнольд Шварценеггер, Мэттью Перри, Марк Мэнсон, Уилл Смит, Мэттью Макконахи
Джефф Безос: винайди і віднайди. Ви ...
Уолтер Айзексон, Джефф Безос
Кіра. Дорога додому ...
Олеся Остафиева
Комплект книг "Одного разу вої ...
Чарльз Хоуг, Крис Кайл
Комплект книг "Посібник рейндж ...
Чарльз Хоуг, Коллектив авторов

Сегодня купили