16+
текст

Объем 380 страниц

2005 год

16+

Ніколи не їжте наодинці та інші секрети успіху завдяки широкому колу знайомств

текст
Нет в продаже

О книге

Кейт Феррацці – гуру нетворкінгу, телефонний записник якого містить понад 5000 імен, переконає вас, що «зв'язки вирішують усе»! Власним прикладом він довів, що син емігранта-сталевара та прибиральниці може за руку вітатися з президентами та головами урядів наймогутніших держав світу. І все це – завдяки зв'язкам! «Ніколи не їжте наодинці», що вже стала класикою з мистецтва заводити корисні знайомства та будувати відносини, навчить вас ставитися до них як до соціального капіталу. Дізнайтеся, як стати помітним у будь-якому товаристві й цікавим для будь-якої людини та як одним телефонним дзвінком чи вчасно врученою візитівкою змінити своє життя. А також: як будувала свою політичну кар'єру Гілларі Клінтон, як Катеріна Ґрехем зі звичайної домогосподарки перетворилася на успішного редактора Washington Post і як навчання на власних помилках зробило Авраама Лінкольна президентом. Кейт Феррацці навчить спілкуватися, а спілкування – перетворювати на успіх!

Оставьте отзыв

Войдите, чтобы оценить книгу и оставить отзыв

Описание книги

Кейт Феррацці – гуру нетворкінгу, телефонний записник якого містить понад 5000 імен, переконає вас, що «зв'язки вирішують усе»! Власним прикладом він довів, що син емігранта-сталевара та прибиральниці може за руку вітатися з президентами та головами урядів наймогутніших держав світу. І все це – завдяки зв'язкам!

«Ніколи не їжте наодинці», що вже стала класикою з мистецтва заводити корисні знайомства та будувати відносини, навчить вас ставитися до них як до соціального капіталу. Дізнайтеся, як стати помітним у будь-якому товаристві й цікавим для будь-якої людини та як одним телефонним дзвінком чи вчасно врученою візитівкою змінити своє життя.

А також: як будувала свою політичну кар'єру Гілларі Клінтон, як Катеріна Ґрехем зі звичайної домогосподарки перетворилася на успішного редактора Washington Post і як навчання на власних помилках зробило Авраама Лінкольна президентом. Кейт Феррацці навчить спілкуватися, а спілкування – перетворювати на успіх!

Книга Кейта Феррацци «Ніколи не їжте наодинці та інші секрети успіху завдяки широкому колу знайомств» — скачать в fb2, txt, epub, pdf или читать онлайн. Оставляйте комментарии и отзывы, голосуйте за понравившиеся.
Возрастное ограничение:
16+
Дата выхода на Литрес:
28 февраля 2017
Дата перевода:
2016
Последнее обновление:
2005
Объем:
380 стр. 1 иллюстрация
ISBN:
978-617-12-1733-1,978-617-12-1734-8,978-617-12-1522-1
Переводчик:
Формат скачивания:
epub, fb2, fb3, html, ios.epub, mobi, pdf, txt, zip