Аудит продаж. Дистрибуції - Олесь Пищак, Иван Даниленко, Асан Бекиров, Дмитрий Горлин: купить книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100010315)
kniga.biz.ua

Аудит продаж. Дистрибуції

Код: 2100010315
Купить Аудит продаж. Дистрибуції Олесь Пищак, Иван Даниленко, Асан Бекиров, Дмитрий Горлин
203 грн
290 грн
Есть на складе

В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Олесь Пищак, Иван Даниленко, Асан Бекиров, Дмитрий Горлин
Издательство Саммит-книга
Cтраниц 168
Год 2020
Обложка мягкая
Язык Украинский
Формат 60х90/16 (145х215 мм.)

О книге Аудит продаж. Дистрибуції

"АУДИТ ПРОДАЖ. ДИСТРИБУЦІЇ" - це систематизований досвід експертів в простих запитаннях і відповідях.
 
Мета книги - дати інструментарій для конкурентної боротьби.
 
За 2-3 години роботи з цією книгою, Ваша система продажу в дистрибуційно-виробничій команії буде оцінена і перевірена. А подальші кроки прості і очевидні - зміни.
 
В книжці ми розглядаємо усі важливі аспекти системи продажу, які напряму впливають на результат: стратегія продажу, мотивація і планування, модель продажу, автоматизація, організаційна струкрура відділу, контроль, торговий персонал і система навчання, сервіс, робота з конкурентами і цінова політика. Зміни в продажах йдуть достатньо швидко і не звертати на них увагу означає втрачати ринок.
 
Бажаємо реалізувати ідеї з книги і зробити систему продажу досконалішою!
 
Автори
Олесь Піщак
Експерт з реорганізації системи продаж. Керуючий партнер Audit of Sales , компанії яка досліджує та розвиває моделі та стратегії продаж. Експерт-викладач Шведського проекту для власників бізнесу DYB|Develop Your Business та гест-спікер в LvBS. 15 років практичного досвіду в продажу. Більше 70 проведених аудитів продажу, 15 реогранізацій продаж і 9 створених відділів продажу. Автор книжок з аналізу та реорганізації системи продажу “Аудит продажу”,“Аудит продаж. Новобудови”, “300 продавців”.
 
Іван Даниленко
Експерт практик напрямку продаж. Мас більш між 10 років успішного досвіду роботі в Українських дистрибуційних компаніях національного формату. Успішно будував відділи продажу як на виробничих підприємствах з власною системою продаж -BRAMA. DUNA, так і на компаніях яку імпортують продукцію DEMIS GROUP . IMPORT - OFFICE. Серед брендів .які розвивав є такі ВІС, MONDI. PILOT. TRODAT, FABER-CASTELL .COLOP .UNI. BUROMAX. DUNA AXENT. AlOKOZAY. ESSE.
 
Асан Бекіров
Комерційний директор ELIO Ukraine <ТМ ELIO.ELNOVA. ELOOOR) 2015-2018 pp. Куратор проекту з розвитку дистрибуції меблів (протягом 3-х років реалізував проект з '0" до найбільшої мережі дилерських салонів в Україні. бренди Elnova та Eldoor) Експерт із трансформації та систематизації дистрибуції. CEO Компанії Галерея Дверей. Засновник проекту ARTARENA
 
Дмитро Горлін
Експерт з цифрової трансформації бізнесу. BEST СЮ -2015 року, засновник ABM Digital Distribution, спікер IT конференцій. Працює в IT з 1998 року. Пройшов шлях від розробника бізнес - консультанта до ІТ директора великої міжнародної корпорації в сфері виробництва і дистрибуції харчових продуктів. За довгі роки в ІТ сфері сформував чітку візію того як застосовувати інформаційні технологи в бізнесі. Ця візія постійно збагачується новітніми технологіями та втілюється в продуктах компанії ABM Digital Distribution та проектах з розробки ІТ стратегій.

Добавить свой отзыв о книге
Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Гідність — це правдивість ...
Игорь Козловский
Ощадливе виробництво від А до Я: до ...
Владимир Маличевский,Е. Годнев,В. Кащенко,В.М. Лелека
Менеджмент у часи війни. Лідерство, ...
Константин Кошеленко

Книги автора/издательства

Сильні запитання для якісних змін ...
Алла Заднепровская
Під знаком влади ...
Сергей Войченко, Владимир Новик
Розлучення. Сповідь адвоката ...
Екатерина Власюк
Легенда о потерянном хомяке и банке ...
Виталина Молдованова
Храбрый Мотя ...
Евгения Невидомская
Женские секреты в PR-технологиях ...
Виктория Есауленко

Сегодня купили