Сімейний бізнес. Найкращі практики для перспективного наставництва та довгострокового управління - Джастин Крейг, Кен Мур: купить книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100010504)
kniga.biz.ua

Сімейний бізнес. Найкращі практики для перспективного наставництва та довгострокового управління

Код: 2100010504
Купить Сімейний бізнес. Найкращі практики для перспективного наставництва та довгострокового управління Джастин Крейг, Кен Мур
244 грн
325 грн
Есть на складе

В желаемые
Доставка
БЕСПЛАТНАЯ при стоимости заказа от 990 грн
50 грн Укрпочта на отделение
70 грн Новая Почта на отделение/почтомат
95 грн доставка курьером
Подробнее

Оплата
Наличными или на терминал при получении, Безналичными, Visa/MasterCard
Автор Джастин Крейг, Кен Мур
Издательство Баланс Бизнес Букс
Cтраниц 240
Год 2020
ISBN 978-966-415-069-6
Обложка твердая
Язык Украинский
Формат 60х90/16 (145х215 мм.)

О книге Сімейний бізнес. Найкращі практики для перспективного наставництва та довгострокового управління

Якщо ви створили бізнес, чи то міні-пекарню або велику корпорацію, то обов’язково замислюєтесь, як стати лідером бізнесу і залучити до нього своїх дітей? Як зацікавити їх зайнятися сімейною справою? Як побудувати організаційну структуру, щоб дотримувались інтереси вашої сім’ї? Як вирішувати специфічні проблеми сімейного бізнесу? На ці та багато інших питань допоможе відповісти запропонована вашій увазі книга.
 
Сімейний бізнес відрізняється від інших різновидів бізнесу тим, що права власності і прийняття рішень у цьому бізнесі належать членам однієї сім’ї, тобто людям, пов’язаним кровно-родинними зв’язками. У цій книзі представлений всеосяжний огляд набору навичок і мислення, необхідних для керівництва сімейними підприємствами. А відмінності  між сімейними підприємствами і традиційними компаніями описані за допомогою чотирьох найважливіших сфер: структура управління, механізм управління, підприємницькі переваги і методи управління.
 
Ця книга є розповіддю про бізнес. Це історія. Тому вона відрізняється від книг, які зазвичай можна знайти на цю тему. Це не підручник, і не біографія, і, звичайно ж, не панацея, що містить конкретні практичні рішення. Вона не містить списку дій чи інструкцій, або інших інструментів. Натомість, вся увага в ній зосереджена на тому, щоб допомогти вам розвинути навички мислення управління сімейним бізнесом і його ключові відмінності від інших типів бізнесу. Це унікальний посібник для людей, які ведуть сімейний бізнес.
 
Про авторів
Джастін Б. Крейг
доктор філософії (PhD), професор клініки сімейного підприємництва і співдиректор Центру Сімейних Підприємств у Школі Менеджменту в Північно-Західному університеті міста Келлог, штат Айдахо, США. До переїзду в Келлог він обіймав професорські посади у Північно-Східному університеті в Бостоні, Бондському університеті в Австралії та університеті штату Орегон. Його дослідження сімейного бізнесу опубліковані в провідних академічних журналах світу. Він є консультантом експертної групи «Сімейний бізнес».
 
Кен Мур
доктор філософії (PhD), лідер цифрового бізнесу (DBus), тепер заслужений професор на пенсії, був директором-засновником Австралійського центру сімейного бізнесу в Бондському університеті, Австралія, де він раніше працював професором з фінансового менеджменту, деканом факультету бізнесу, проректором з навчальної роботи і ректором університету.


pdf Перші 15 сторінок книги


Добавить свой отзыв о книге

Оглавление Сімейний бізнес. Найкращі практики для перспективного наставництва та довгострокового управління

Розділ 1. Знайомство зі Стюартом Макдуфом
Розділ 2. Архітектура
Розділ 3. Керівництво
Розділ 4. Підприємництво
Розділ 5. Наставництво
Розділ 6. Роль навчання у форміуванні лідера
Розділ 7. Наставник
Розділ 8. Архітектор
Розділ 9. Керівник

Отзывы об: Сімейний бізнес. Найкращі практики для перспективного наставництва та довгострокового управління

Николай 2020-03-22 16:02:41

То обстоятельство, что семейный бизнес изначально формируется и развивается людьми одного круга, не делает эту модель менеджмента понятной и простой. Напротив. John Deere, Vaderstad, HORSCH – три глобальных бренда, существующих на высоко конкурентном и, одновременно, олигопольном рынке. И это абсолютно семейные бизнесы. Правда, первый, как известно, уже давно не семейный. И будучи, одним из 3 глобальных олигополистов, осуществляет экспансию, в основном, за счет M&A сделок. Остальные два – вопреки всему, по-прежнему, абсолютно семейные, контролируемые членами семей Vaderstad и HORSCH. И, вопреки всему, демонстрирующие, несколько лет подряд, положительные финансовые показатели, сохраняя верность семье и ценностям. «Навыки гуще крови» - идеально отображает дуализм компетентности и (культурной) ценности. Семейный бизнес – это однозначно не закрытый клуб ради благосостояния определенного круга лиц. Такой вариант бизнеса называется непотизмом. Так вот, от непотизма, (правильный) семейный бизнес отличается культурой, ориентированной на ценности и генерирующей ценности. Культурой, отличающейся долгосрочным горизонтом планирования и верой в то, что бизнес – это продолжение людей, его создающих. И, безусловно, отличающейся пониманием и принятием перманентности изменений и необходимости (само)развития, как следствие. "Семейный бизнес" интересен теоретически и практически, за счет адаптации базовых систем и инструментов, функционирующих независимо от степени родства менеджмента и близкого круга. Но, требования к которым, предъявляются куда более высокие…

Оставить свой отзыв:

Рекомендуем

Гідність — це правдивість ...
Игорь Козловский
Ощадливе виробництво від А до Я: до ...
В. Маличевский,Е. Годнев,В. Кащенко,В.М. Лелека
Менеджмент у часи війни. Лідерство, ...
Константин Кошеленко

Книги автора/издательства

Корпорация Хиппи ...
Майкл Классен
Конечный бенефициар ...
Роман Кузюк

Сегодня купили