НОВИНИ від 15.07.2002


8-21 вересня 2002 р. Українська асоцiацiя якостi та ЦПП "Прирост" проведуть четверту школу-семiнар "Якiсть та досконалiсть в ХХI столiттi" (м. Трускавець, санаторiй "Кристал").

Протягом цього часу фахiвцi в галузi якостi будуть мати змогу пройти перепiдготовку за фахом "Менеджер систем якостi". У вiдповiдностi з європейськими вимогами повна програма складається з 4-х навчальних модулiв. У Трускавцi слухачi зможуть пройти навчання за 2-ма модулями. Навчання проводитиметься з використанням оригiнальних навчально-методичних матерiалiв i технологiй Нiмецького товариства з якостi (DGQ), отриманих МЦ "ПРИРОСТ" в межах проекту УНIКУМ (програма ТРАНСФОРМ Федерального уряду Нiмеччини).

Заняття вестимуть викладачi Центру пiдготовки персоналу "ПРИРОСТ", якi пройшли вiдповiдне навчання на курсах DGQ, EFQM, мають квалiфiкацiю менеджерiв, аудиторiв DGQ та EOQ, статус експертiв EFQM i значний досвiд практичної роботи в галузi якостi.






  ВСІ НОВИНИ



МЕТОДОЛОГІЯ: Стратегія, Маркетинг, Зміни, Фінанси, Персонал, Якість, IT
АКТУАЛЬНО: Новини, Події, Тренди, Інсайти, Інтерв'ю, Рецензії, Бізнес-навчання, Консалтинг
СЕРВІСИ: Бізнес-книги, Робота, Форуми, Глосарій, Цитати, Рейтинги, Статті партнерів
ПРОЄКТИ: Блог, Відео, Візія, Візіонери, Бізнес-проза, Бізнес-гумор

Сторінка Management.com.ua у Facebook    Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців    Management Digest у LinkedIn    Відслідковувати нас у Twitter    Підписатися на RSS    Поштова розсилка


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua