НОВИНИ від 07.08.2002


Львівський регіональний інститут Української Академії державного управління при Президентові України (ЛРІДУ УАДУ) оголошує про початок набору слухачів в рамках перспективної ініціативи навчання представників органів місцевої влади з різних регіонів України досвіду кращих західних управлінських практик за допомогою інноваційної програми дистанційного навчання.

В ході реалізації цієї програми, яка спрямована на суттєве удосконалення системи підвищення кваліфікації в муніципалітетах України, починаючи із другої половини листопада 2002 року муніципальним службовцям буде запропоновано ряд навчальних курсів з державного управління, фінансового менеджменту та економіки. Ці курси стануть першим блоком динамічно зростаючої “електронної” серії короткотермінових навчальних курсів, що базуються на простих і доступних Інтернет - технологіях.

Перші п’ять курсів (обсягом до 120 сторінок кожен), укладання яких завершується працівниками Інституту, стануть доступними для слухачів у листопаді 2002 року, чому значною мірою сприятиме підтримка Посольства США в Україні в рамках Програми Демократичні Гранти. Кожен курс міститиме теоретичний матеріал, серію вправ та тестів для самоконтролю, а також, що вкрай важливо, висвітлюватиме кращі зразки управлінського досвіду США, інших західних країн та України, що сприятиме розв’язанню тих нагальних проблем, з якими щоденно стикаються вітчизняні органи місцевої влади. Слухачам, які успішно завершили один або більше курсів дистанційного навчання, буде вручено сертифікат ЛРІДУ УАДУ.

Не менш важливим є той факт, що даний проект засадничо зорієнтований на фінансову самоокупність та тривале функціонування через пропозицію ринково обґрунтованих помірних цін та широкого спектру знижок з нагоди відкриття сезону навчання.

З метою покриття операційних витрат адміністрацією програми встановлено помірну ціну за один навчальний курс в сумі 150 гривень, що є значно нижчою у порівнянні із вартістю очного навчання. Гнучка система знижок пропонується для організованих груп слухачів з органів місцевої влади, НУО та інших структур. Більше того, з метою заохочення якомога ширшого кола зацікавлених осіб до участі у програмі, для всіх, хто здійснить попередню реєстрацію та оплатить навчання, передбачено знижку у розмірі до 30% від вартості курсу. Ще більш вагомі знижки надаються особам, що виявлять бажання навчатися на декількох курсах. (Повний опис системи оплати курсів та знижок надається у додатках до прес-релізу).

Помірна ціна курсів у поєднанні із відносно легким доступом до навчання без відриву від місця праці на противагу навчанню в аудиторіях повинна створити для помітно більшої кількості державних та муніципальних службовців та інших зацікавлених осіб сприятливу можливість підвищувати свою кваліфікацію шляхом дистанційного вивчення запропонованих Інститутом дисциплін., що слугуватиме суттєвим підсиленням переходу України до демократії та ринково-орієнтованої економіки.

До першої серії навчальних циклів ЛРІДУ УАДУ планує залучити щонайменше 300-400 слухачів, більшість із яких представлятимуть органи місцевої влади. Очікується також значне зацікавлення програмою з боку неурядових організацій, академічних установ, бізнесу. Перший блок програми дистанційного навчання, що пропонує Інститут, складається з наступних курсів:

  • Основи місцевого самоврядування
  • Соціальна політика та безпека людини
  • Фінансовий менеджмент в муніципалітетах
  • Інвестиційний менеджмент в муніципалітетах
  • Адміністративний аудит органів місцевої влади
Крім того, ряд інших дистанційних курсів у сфері стратегічного планування, процесів прийняття рішень, стійкого розвитку та інноваційної діяльності в муніципалітетах знаходяться на різних стадіях розробки.

З метою сприяння розробці дистанційних курсів та подальшому розвитку програми було створено Групу Радників кількістю 30 осіб із числа визначних представників місцевої влади, бізнесу, академічних установ та неурядових організацій України.

Додаткову інформацію та консультації можна отримати за телефоном:

    (0322) 59-35-91, Артеменко Максим
    або електронною поштою: dlc@lvivacademy.com







  ВСІ НОВИНИ



МЕТОДОЛОГІЯ: Стратегія, Маркетинг, Зміни, Фінанси, Персонал, Якість, IT
АКТУАЛЬНО: Новини, Події, Тренди, Інсайти, Інтерв'ю, Рецензії, Бізнес-навчання, Консалтинг
СЕРВІСИ: Бізнес-книги, Робота, Форуми, Глосарій, Цитати, Рейтинги, Статті партнерів
ПРОЄКТИ: Блог, Відео, Візія, Візіонери, Бізнес-проза, Бізнес-гумор

Сторінка Management.com.ua у Facebook    Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців    Management Digest у LinkedIn    Відслідковувати нас у Twitter    Підписатися на RSS    Поштова розсилка


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua