НОВИНИ від 24.01.2003


Компанія БеарінгПоінт запрошує підприємства та консалтингові компанії прийняти участь в Проекті реструктуризації підприємств в Україні.

Проект реструктуризації було розроблено програмою ТАСІС Європейського Союзу з метою надання підтримки комерційно життєздатним приватним підприємствам України (або підприємствам, що приватизуються) для покращання їх діяльності шляхом підвищення конкурентоспроможності, впровадження сучасних механізмів управління і забезпечення експертної підтримки з боку іноземних та вітчизняних консультантів. Проект розпочав свою роботу в січні 2003 р. під керівництвом БеарінгПоінт – однієї з найбільших консалтингових компаній в світі. Роботу проекту буде зосереджено на покращанні результатів господарської діяльності підприємств-партнерів, зростанні їх вартості, прискорені економічного зростання і зміцненні приватного сектору в Україні.

Роботу Проекту буде побудовано на аналогічних програмах з реструктуризації, що їх успішно впроваджували в країнах колишнього СРСР фахівці компанії БеарінгПоінт. Досягнення компанії БеарінгПоінт в Україні є добре відомими завдяки роботі, проваджуваній з 1998 р. Реальні результати, досягнуті підприємствами-партнерами в галузі маркетингу, фінансів і виробничої діяльності, стали основою для успішних прикладів реструктуризації підприємств, що викладені нижче. Ці приклади доводять, що реструктуризація є не просто можливою; вона може принести користь усім підприємствам України. І саме ваше підприємство може стати наступним успішним прикладом!

Зацікавлені компанії, що бажають бути розглянутими в якості кандидатів на участь в Проекті реструктуризації підприємств, повинні ознайомитися, погодитися і надіслати форму Підтвердження Зацікавленості в термін до 29 січня 2003 р.

Листи-запрошення та форми-заяви для підприємств та консалтингових фірм на участь у цьому проекті, що фінансується Європейським Союзом, можна отримати у координатора проекту - Алли Черняк.








  ВСІ НОВИНИ



МЕТОДОЛОГІЯ: Стратегія, Маркетинг, Зміни, Фінанси, Персонал, Якість, IT
АКТУАЛЬНО: Новини, Події, Тренди, Інсайти, Інтерв'ю, Рецензії, Бізнес-навчання, Консалтинг
СЕРВІСИ: Бізнес-книги, Робота, Форуми, Глосарій, Цитати, Рейтинги, Статті партнерів
ПРОЄКТИ: Блог, Відео, Візія, Візіонери, Бізнес-проза, Бізнес-гумор

Сторінка Management.com.ua у Facebook    Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців    Management Digest у LinkedIn    Відслідковувати нас у Twitter    Підписатися на RSS    Поштова розсилка


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua