НОВИНИ від 18.03.2003


Йен Девіс, що дотепер керував лондонським офісом консалтингової компанії McKinsey, став першим неамериканцем, що очолив компанію. Девіс, який приступить до обов’язків управляючого директора McKinsey у липні, приходить на зміну Раджату Гупте, що народився в Індії, хоча і жив постійно в США. Незважаючи на те, що Девіс став першим главою фірми, ніколи не працювавши у США, він зовсім не є чужаком. На думку спостерігачів, добре знайомих із ситуацією в McKinsey, призначення Девіса символізує не розрив з минулим, а скоріше спробу фірми повернутися до свого традиційного стилю ведення бізнесу. Економічний бум 1990-х років закінчився для компанії гучним скандалом навколо одного з її найбільших клієнтів, Enron, і банкрутством інших, таких як швейцарська авіакомпанія Swissair і американська телекомунікаційна компанія Global Crossing.

52-літній Девіс закінчив Charterhouse, одну з кращих приватних шкіл у Великобританії, і Balliol College в Оксфорді, де вивчав політологію, філософію й економіку, 7 років пропрацював у компанії Bowater, що займається виробництвом паперу, а в 1979 році перейшов у McKinsey.






  ВСІ НОВИНИ



МЕТОДОЛОГІЯ: Стратегія, Маркетинг, Зміни, Фінанси, Персонал, Якість, IT
АКТУАЛЬНО: Новини, Події, Тренди, Інсайти, Інтерв'ю, Рецензії, Бізнес-навчання, Консалтинг
СЕРВІСИ: Бізнес-книги, Робота, Форуми, Глосарій, Цитати, Рейтинги, Статті партнерів
ПРОЄКТИ: Блог, Відео, Візія, Візіонери, Бізнес-проза, Бізнес-гумор

Сторінка Management.com.ua у Facebook    Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців    Management Digest у LinkedIn    Відслідковувати нас у Twitter    Підписатися на RSS    Поштова розсилка


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua