НОВИНИ від 23.07.2003


Scala впровадить Microsoft CRM у свої ERP-системи

Представництво компанії Scala Business Solutions поширило 22 липня інформацію про підписання нової угоди про розширення ПЗ, пропонованого підрозділом Microsoft Business Solutions CRM (Microsoft CRM), і його інтеграції з різнобічною ERP-системою iScala. Очікується, що угода буде підписана у вересні.

Обидві компанії будуть спільно розробляти CRM-рішення Microsoft для включення його в комерційну версію компанії Scala — iScala CRM, нового продукту, що Scala буде пропонувати своїм міжнародним і локальним клієнтам як частину різнобічної ERP-системи в якості інтегрованого рішення для підприємств. У iScala CRM функціональні можливості ERP-системи Scala будуть доповнені новими функціями, серед яких — міжнародний розрахунок податків (ПДВ), а також управління інтелектуальними ресурсами підприємства.

Продукт iScala CRM буде пропонуватися як частина різнобічної ERP-системи iScala, який також може бути інтегрований з іншими ERP-системами. Це дозволить забезпечити більш просту інтеграцію й удосконалити архітектуру веб-сервісів на платформі iScala. Дата випуску iScala CRM буде оголошена цього року.

Компанія Scala розглядає можливості розширення своїх ринків, розраховуючи на компанії, які хотіли б одержати подібне інтегроване рішення, але відкладали його придбання через високу ціну інших пропозицій. Крім того, цей новий продукт дозволить компанії Scala пропонувати iScala CRM на деяких вертикальних ринках, для яких iScala має особливо розвиті можливості, наприклад, будівельне устаткування, фармацевтична і харчова промисловість, виробництво напоїв.

"Програмне забезпечення, яке ми розробляємо, працює тільки на платформі Microsoft,— сказав Андреас Кемі (Andreas Kemi), тимчасовий CEO Scala Business Solutions.— Вибір Microsoft як партнера для розробки CRM-рішення став для нас логічним продовженням наших відносин".

Джерело — за матеріалами компанії Scala.






  ВСІ НОВИНИ



МЕТОДОЛОГІЯ: Стратегія, Маркетинг, Зміни, Фінанси, Персонал, Якість, IT
АКТУАЛЬНО: Новини, Події, Тренди, Інсайти, Інтерв'ю, Рецензії, Бізнес-навчання, Консалтинг
СЕРВІСИ: Бізнес-книги, Робота, Форуми, Глосарій, Цитати, Рейтинги, Статті партнерів
ПРОЄКТИ: Блог, Відео, Візія, Візіонери, Бізнес-проза, Бізнес-гумор

Сторінка Management.com.ua у Facebook    Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців    Management Digest у LinkedIn    Відслідковувати нас у Twitter    Підписатися на RSS    Поштова розсилка


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua