НОВИНИ від 18.09.2003


Конкурси на стипендію Федеральної комісії Швейцарії.
Прийом заявок здійснює Міждержавна асоціація післядипломної освіти

Федеральна комісія Швейцарії по стипендіях для іноземних студентів вирішила виділити на 2004/2005 навчальний рік 20-25 стипендій для громадян країн Центральної і Східної Європи (у т.ч. Росії, України і Білорусії), які мають вищу освіту. Стипендії призначені для навчання та/або проведення досліджень у будь-якому швейцарському університеті або технічному інституті терміном на 9 місяців по напрямках, які цікаві і пріоритетні для цих країн.

Розмір стипендії — 1820 швейцарських франків на місяць. Кандидати повинні бути не старше 35 років (на 2004/2005 навчальний рік допускаються народжені після 1 січня 1969 року). Вони повинні добре володіти мовою викладання в університеті (французькою, німецькою чи італійською).

Конкурс на стипендії буде проводитися у листопаді-грудні. На конкурс необхідно представити згоду швейцарського вузу прийняти кандидата і забезпечити його керівництвом. Рішення буде оголошено в травні. Форми заяв можна одержати через Міждержавну асоціацію післядипломної освіти. Вона може допомогти зв'язатися зі швейцарськими вузами. Усі необхідні документи повинні бути здані в Асоціацію до 30 жовтня.

Джерело — Businesslearning.ru.






  ВСІ НОВИНИ



МЕТОДОЛОГІЯ: Стратегія, Маркетинг, Зміни, Фінанси, Персонал, Якість, IT
АКТУАЛЬНО: Новини, Події, Тренди, Інсайти, Інтерв'ю, Рецензії, Бізнес-навчання, Консалтинг
СЕРВІСИ: Бізнес-книги, Робота, Форуми, Глосарій, Цитати, Рейтинги, Статті партнерів
ПРОЄКТИ: Блог, Відео, Візія, Візіонери, Бізнес-проза, Бізнес-гумор

Сторінка Management.com.ua у Facebook    Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців    Management Digest у LinkedIn    Відслідковувати нас у Twitter    Підписатися на RSS    Поштова розсилка


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua