НОВИНИ від 22.09.2003


Білл Гейтс зі статком у 46 млрд. дол. залишається самою багатою людиною в США

Один із засновників корпорації Microsoft — Білл Гейтс, особистий статок якого оцінюється в 46 млрд. дол., цього року залишився самою багатою людиною в США. Про це повідомив у четвер журнал Forbes, який опублікував черговий щорічний список 400 найбагатших американців. За рік статок Б. Гейтса збільшився на 3 млрд. дол.

Колега Б. Гейтса, який разом з ним стояв у джерел Microsoft, Пол Аллен, і має у своєму розпорядженні 22 млрд. дол., займає в переліку третій рядок. Друге місце — в інвестора Уоррена Баффета з 36 млрд. дол.

Місця з 4-го по 8-е поділили між собою п'ятеро членів родини засновника мережі магазинів роздрібної торгівлі WallMart Сема Уолтона: стан кожного з них оцінюється в 20,5 млрд. дол. "Десятку" замикають голова правління комп'ютерної компанії Oracle Леррі Эллісон /18 млрд./ і його колега, глава корпорації Dell Майкл Делл /13 млрд./.

Найшвидшими темпами статок росте у глави інтернет-компанії Amazon.com Джеффа Безоса — за рік він збільшив свій капітал більш ніж на 3 млрд. дол. до 5,1 млрд. дол. Наймолодшим багатієм, що ввійшов у список, став 31-літній Деніел Зіфф, який успадкував за своїм батьком-видавцем 1,2 млрд. дол., а самим літнім — 95-літній Макс Фішер, який заробив шляхом інвестицій 680 млн. дол.

Джерело — ПРАЙМ-ТАСС.






  ВСІ НОВИНИ



МЕТОДОЛОГІЯ: Стратегія, Маркетинг, Зміни, Фінанси, Персонал, Якість, IT
АКТУАЛЬНО: Новини, Події, Тренди, Інсайти, Інтерв'ю, Рецензії, Бізнес-навчання, Консалтинг
СЕРВІСИ: Бізнес-книги, Робота, Форуми, Глосарій, Цитати, Рейтинги, Статті партнерів
ПРОЄКТИ: Блог, Відео, Візія, Візіонери, Бізнес-проза, Бізнес-гумор

Сторінка Management.com.ua у Facebook    Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців    Management Digest у LinkedIn    Відслідковувати нас у Twitter    Підписатися на RSS    Поштова розсилка


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua