НОВИНИ від 22.10.2003


ШВЕЙЦАРСЬКI СПЕЦIАЛIСТИ ДЛЯ УКРАЇНИ

Унiверситет Фрiбургу (Швейцарiя), з дозволу Швейцарського Державного Секретарiату з Економiчних Справ, створив програму PraxisTransfer, що дозволяe компанiям та установам (включаючи школи, iнститути, унiверситети, НУО тощо) в Українi та iнших краiнах Схiдної та Центральної Європи отримати користь вiд висококвалiфiкованих та досвiдчених швейцарських професiоналiв практично безкоштовно. Заробiтна плата спецiалiстiв та усi витрати на подорож до приймаючої країни покриваються виключно з коштiв програми. Органiзацiя та фiнансування оплати житла, як мiнiмум чистої та приeмної для проживання однокiмнатної квартири, — це єдиний фiнансовий внесок партнера у Програму.

Як партнер PraxisTransfer органiзацiя з України активно братиме участь в органiзацiї проекту. Це означає, що українська сторона визначатиме квалiфiкацiю та сферу дiяльностi спецiалiста зi Швейцарiї — в залежностi вiд потреб Вашої компанiї/установи. Українська сторона пiдтримуватиме мiсцевого представника PraxisTransfer у пiдготовчому та органiзацiйному процесах. Ramseyer & Partners — це мiсцевий представник Програми. Швейцарсько-український консалтiнг є посередником мiж PraxisTransfer — швейцарськими спецiалiстами та партнерами в Українi. Пiсля визначення потреб украiнської сторони, Швейцарсько-український консалтiнг подає на розгляд української сторони резюме спецiалiста, якщо такий є у базi даних. Якщо українська сторона зацiкавлена у такому спецiалiстi, Швейцарсько-український консалтiнг направляє до нього опис компанiї/установи. Такi послуги безкоштовнi.

Тi, хто зацiкавився Програмою, надiшлiть, будь ласка, лист на електрону адресу praxisrp@ukr.net i зазначте, до кого у Вашiй компанii/органiзацii/установi (iм'я та електронна пошта) потрiбно надiслати детальнiшу iнформацiю про умови та процедуру програми.

КОНТАКТИ:

    Наталiя Макарова
    Ramseyer & Partners, Швейцарсько-украiнський консалтiнг
    Горького 91/14, кiм. 70
    а/с 248, 03150 Киiв, Украiна
    Телефон: (044) 252-94-65
    E-mail: praxisrp@ukr.net







  ВСІ НОВИНИ



МЕТОДОЛОГІЯ: Стратегія, Маркетинг, Зміни, Фінанси, Персонал, Якість, IT
АКТУАЛЬНО: Новини, Події, Тренди, Інсайти, Інтерв'ю, Рецензії, Бізнес-навчання, Консалтинг
СЕРВІСИ: Бізнес-книги, Робота, Форуми, Глосарій, Цитати, Рейтинги, Статті партнерів
ПРОЄКТИ: Блог, Відео, Візія, Візіонери, Бізнес-проза, Бізнес-гумор

Сторінка Management.com.ua у Facebook    Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців    Management Digest у LinkedIn    Відслідковувати нас у Twitter    Підписатися на RSS    Поштова розсилка


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua