НОВИНИ від 04.11.2003


Відділ з управління підприємницькою діяльністю Гарвардської бізнес-школи (Harvard Business School's Entrepreneurial Management unit) розробив нову веб-сторінку, де можна побачити відео та інтерв'ю з відомими підприємцями (випускниками Гарвардської бізнес-школи), які розповідають про свій особистий розвиток та кар'єрний ріст (www.hbs.edu/entrepreneurs).

Що таке підприємництво? Визначення, яке дає Гарвадська школа бізнесу: "The pursuit of opportunity without regard to resources currently controlled." ("Пошук завтрашніх можливостей не зважаючи на ті ресурси, які ми контролюємо сьогодні.")

Відео-архів включає інтерв'ю із 27 лідерами, які обговорюють свій підприємницький розвиток та стратегії, що допомагають ідентифікувати можливості та переваги. Текстові файли кожного інтерв'ю (у форматі pdf) також доступні. Наприклад, інформацію про John Whitman, компанія Goldman Sachs, можна знайти тут — www.hbs.edu/entrepreneurs/johnwhitehead.html.






  ВСІ НОВИНИ



МЕТОДОЛОГІЯ: Стратегія, Маркетинг, Зміни, Фінанси, Персонал, Якість, IT
АКТУАЛЬНО: Новини, Події, Тренди, Інсайти, Інтерв'ю, Рецензії, Бізнес-навчання, Консалтинг
СЕРВІСИ: Бізнес-книги, Робота, Форуми, Глосарій, Цитати, Рейтинги, Статті партнерів
ПРОЄКТИ: Блог, Відео, Візія, Візіонери, Бізнес-проза, Бізнес-гумор

Сторінка Management.com.ua у Facebook    Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців    Management Digest у LinkedIn    Відслідковувати нас у Twitter    Підписатися на RSS    Поштова розсилка


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua