НОВИНИ від 10.11.2003


Журнал Forbes склав фінансовий глосарій "для чайників". Він включає декілька тисяч фінансових термінів із перехресними посиланнями, таким чином, що Ви не тільки зможете відразу знайти визначення будь-яких невідомих слів, але й отримати інформацію про інші поняття, що стосуються одного предмету. Глосарій було сформовано на основі найбільшого в Інтернеті глосарію, укладачем якого є Campbell R. Harvey, професор з міжнародного бізнесу в школі бізнесу Fuqua, університету Duke. Цей глосарій включає 8000 термінів із визначеннями, 18000 посилань та постійно оновлюється.

Професор Harvey є членом дослідницької асоціації в Національному Бюро з Економічних Досліджень Кембриджу, Масачусетс. Він також є редактором одного з ведучих видань з фінансів "The Review of Financial Studies" ("Огляд Фінансових Наук") та асоційованим редактором журналів "Financial Economics", "Empirical Finance", "Fixed Income", "The Pacific Basin Finance", "Banking and Finance", "International Financial Institutions", "Markets and Money", "European Financial Management", "The International Review of Economics and Finance", "The European Journal of Finance". Професор Harvey є співредактором журналу "The Emerging Markets Review".

За повідомленням Forbes.






  ВСІ НОВИНИ



МЕТОДОЛОГІЯ: Стратегія, Маркетинг, Зміни, Фінанси, Персонал, Якість, IT
АКТУАЛЬНО: Новини, Події, Тренди, Інсайти, Інтерв'ю, Рецензії, Бізнес-навчання, Консалтинг
СЕРВІСИ: Бізнес-книги, Робота, Форуми, Глосарій, Цитати, Рейтинги, Статті партнерів
ПРОЄКТИ: Блог, Відео, Візія, Візіонери, Бізнес-проза, Бізнес-гумор

Сторінка Management.com.ua у Facebook    Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців    Management Digest у LinkedIn    Відслідковувати нас у Twitter    Підписатися на RSS    Поштова розсилка


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua