НОВИНИ від 26.11.2003


13 організацій виграли право на оцінку від Болдріджа

Команди експертів з бізнесу, освіти і здоров'я були задіяні в проведенні оціночних візитів для 13 організацій, що змагаються за Національну нагороду якості Малколма Болдріджа.

Мета цієї нагороди — стимулювати організації до вивчення якості своїх товарів та послуг і переходу до безперервного покращення якості. Група з 13 конкуруючих організацій включаючи 3 виробничі підприємства, 3 сервісні організації, 2 малих підприємства, 2 навчальних заклада і 3 організації з охорони здоров'я. Ці організації є фіналістами, яких вибрали із списку з 68 учасників. Переможцев буде оголошено у січневому номері Quality Digest за 2004 рік.

Процес оцiнки й аналiзу кожного кандидата триває мiнiмум 400 годин i проводиться членами комiсiї переважно з приватного сектору. Оцiнка фiналiстiв у цiлому займає близько 1000 годин вiд кожної команди екзаменаторiв. Кожному претенденту видається звiт про його сильнi сторони та можливостi для покращень. В 2002 роцi переможцями стали три органiзацiї:

  • Motorola Inc. Commercial, Government and Industrial Solutions Sector (виробнича категорiя);
  • Branch-Smith Printing Division (категорiя малого бiзнесу);
  • SSM Health Care (категорiя охорони здоров'я).

Дивiться попередню новину MCUa про "2002 Malcolm Baldrige National Quality Award".






  ВСІ НОВИНИ



МЕТОДОЛОГІЯ: Стратегія, Маркетинг, Зміни, Фінанси, Персонал, Якість, IT
АКТУАЛЬНО: Новини, Події, Тренди, Інсайти, Інтерв'ю, Рецензії, Бізнес-навчання, Консалтинг
СЕРВІСИ: Бізнес-книги, Робота, Форуми, Глосарій, Цитати, Рейтинги, Статті партнерів
ПРОЄКТИ: Блог, Відео, Візія, Візіонери, Бізнес-проза, Бізнес-гумор

Сторінка Management.com.ua у Facebook    Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців    Management Digest у LinkedIn    Відслідковувати нас у Twitter    Підписатися на RSS    Поштова розсилка


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua