НОВИНИ від 16.01.2004


Український веб будуть сертифікувати

З 2006 року на Україні планується ввести сертифікацію електронних інформаційних ресурсів. У їхнє число попадають всі сайти в українському сегменті мережі Інтернет.

Сертифікація передбачена заходами щодо реалізації Концепції формування системи національних електронних інформаційних ресурсів, затвердженими розпорядженням Кабінету Міністрів від 31 грудня 2003 р. N828-р.

Відповідно до плану заходів, вже до кінця 2004 р. в Україні повинний бути створений реєстр національних електронних інформаційних ресурсів. У Концепції розкрите поняття "національні ресурси". До них зараховуються "ресурси незалежно від їхнього змісту, форми, часу і місця створення, форми власності, призначені для задоволення потреб громадянина, суспільства, держави. Національні ресурси включають державні, комунальні і приватні ресурси".

Таким чином, "національними електронними інформаційними ресурсами" можна вважати абсолютно всі сайти в українському сегменті Інтернету. Хоча, питання про те, які сайти вважати приналежними до Уанету — досить спірне.

Джерело — Internet.ru.






  ВСІ НОВИНИ



МЕТОДОЛОГІЯ: Стратегія, Маркетинг, Зміни, Фінанси, Персонал, Якість, IT
АКТУАЛЬНО: Новини, Події, Тренди, Інсайти, Інтерв'ю, Рецензії, Бізнес-навчання, Консалтинг
СЕРВІСИ: Бізнес-книги, Робота, Форуми, Глосарій, Цитати, Рейтинги, Статті партнерів
ПРОЄКТИ: Блог, Відео, Візія, Візіонери, Бізнес-проза, Бізнес-гумор

Сторінка Management.com.ua у Facebook    Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців    Management Digest у LinkedIn    Відслідковувати нас у Twitter    Підписатися на RSS    Поштова розсилка


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua