НОВИНИ від 13.02.2004


Moody's відзначає економічний прогрес України

Міжнародне рейтингове агентство Мoody's залишило рейтинг України по зобов'язаннях в іноземній валюті на рівні В1, з огляду на високі темпи розвитку економіки. Аналітики агентства відзначили при цьому позитивну роботу Кабміну і Нацбанку.

Компанія Moody's також відзначає великий прогрес економіки України, але затверджує, що для присвоєння більш високого рейтингу необхідно проводити структуровані реформи. Про це говориться в щорічному звіті міжнародного рейтингового агентства. Аналітики Moody's надали Україні позитивний економічний прогноз виходячи з високого рівня розвитку економіки останнім часом, залишивши при цьому рейтинг на рівні B1 по зобов'язаннях в іноземній валюті.

"Недавній ріст заснований на поліпшенні споживчої здатності, інвестицій та експорту", — говорить аналітик компанії Moody's Джонатан Шифер. У той же час, за його словами, економічний ріст України є наслідком успішного розвитку економіки Росії.

Здебільшого високі темпи розвитку торкнулися таких галузей економіки як чорна металургія й енергетичний сектор, говориться в звіті. У звіті агентства також дається висока оцінка роботи уряду і Національного банку України в питаннях монетарної політики. У той же час, за словами аналітика агентства, висновки Мооdу's, імовірніше всього, будуть піддані критиці з боку української влади.

Джерело — "Деловая неделя".






  ВСІ НОВИНИ



МЕТОДОЛОГІЯ: Стратегія, Маркетинг, Зміни, Фінанси, Персонал, Якість, IT
АКТУАЛЬНО: Новини, Події, Тренди, Інсайти, Інтерв'ю, Рецензії, Бізнес-навчання, Консалтинг
СЕРВІСИ: Бізнес-книги, Робота, Форуми, Глосарій, Цитати, Рейтинги, Статті партнерів
ПРОЄКТИ: Блог, Відео, Візія, Візіонери, Бізнес-проза, Бізнес-гумор

Сторінка Management.com.ua у Facebook    Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців    Management Digest у LinkedIn    Відслідковувати нас у Twitter    Підписатися на RSS    Поштова розсилка


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua