НОВИНИ від 20.02.2004


Oracle зробив PeopleSoft останню пропозицію

Пропозиція корпорації Oracle про ціну в $26 за акцію PeopleSoft є «остаточною», заявив виконавчий директор Oracle Ларрі Еллісон (Larry Ellison) у своєму листі, розісланому 17-го лютого всім акціонерам PeopleSoft. Директори PeopleSoft відмовилися від зустрічі з Oracle для обговорення останньої пропозиції в $9,4 млрд. та підписання остаточної і «дружньої» угоди про злиття, говориться в листі, підписаному також CEO Oracle Джеффом ІнлІ (Jeff Henley). «Це наша остаточна ціна і ми вважаємо, що вона об'єктивно відбиває вартість всіх активів PeopleSoft, особливо у світлі останніх показників прибутку і доходів за перший квартал компанії, які виявилися нижче спрогнозованих аналітиками Уолл-Стріт», говориться в листі. Остання пропозиція Oracle була озвучена 4-го лютого.

Наприкінці минулого місяця прогноз PeopleSoft про розмір поточного квартального доходу складав від $625 до $635 млн., а прибуток кожної акції — від ¢17 до ¢18. Аналітики пророкували середній показник доходу в $641.5 млн., а прибуток кожної акції — ¢18, за інформацією Reuters Research, підрозділу Reuters Group.

PeopleSoft відмовилася від останньої пропозиції після зневажливого відмовлення і від двох попередніх — по $19.50 і $16 за акцію.

Джерело — Cnews.ru.






  ВСІ НОВИНИ



МЕТОДОЛОГІЯ: Стратегія, Маркетинг, Зміни, Фінанси, Персонал, Якість, IT
АКТУАЛЬНО: Новини, Події, Тренди, Інсайти, Інтерв'ю, Рецензії, Бізнес-навчання, Консалтинг
СЕРВІСИ: Бізнес-книги, Робота, Форуми, Глосарій, Цитати, Рейтинги, Статті партнерів
ПРОЄКТИ: Блог, Відео, Візія, Візіонери, Бізнес-проза, Бізнес-гумор

Сторінка Management.com.ua у Facebook    Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців    Management Digest у LinkedIn    Відслідковувати нас у Twitter    Підписатися на RSS    Поштова розсилка


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua