НОВИНИ від 30.03.2004


Україна одержить $605 мільйонів від МВФ

Рада директорів Міжнародного валютного фонду схвалила надання Україні кредиту в розмірі $605 млн. у рамках програми "попереджаючий stand by". Відповідно до повідомлення МВФ, дані кошти надано на 12 місяців.

"Україна домоглася стійкого відновлення економіки по багатьом напрямкам, і їй цілком під силу закріпити ці успіхи", — говориться в заяві в.о. директора-розпорядника фонду.

Крюгер також припустила, що "здійснення розсудливої фінансової політики уряду України і подальший прогрес орієнтованих на ріст структурних реформ повинні сприяти стримуванню інфляційних тисків" в економіці України.

Раніше Кабінет Міністрів звернувся в МВФ із проханням прискорити поновлення співробітництва з Україною, затвердивши нову програму "попереджаючий stand by".

Програма "попереджаючий stand by" передбачає, що кошти знаходяться на рахунках МВФ і можуть бути виділені тільки у випадку особливих ситуацій по запиту України.

Це повинно послужити сигналом для відновлення співробітництва України із Всесвітнім банком і Європейським банком реконструкції та розвитку, а також сприяти зниженню міжнародними рейтинговими агентствами ризиків інвестування в економіку України.

Джерело — "Деловая неделя".






  ВСІ НОВИНИ



МЕТОДОЛОГІЯ: Стратегія, Маркетинг, Зміни, Фінанси, Персонал, Якість, IT
АКТУАЛЬНО: Новини, Події, Тренди, Інсайти, Інтерв'ю, Рецензії, Бізнес-навчання, Консалтинг
СЕРВІСИ: Бізнес-книги, Робота, Форуми, Глосарій, Цитати, Рейтинги, Статті партнерів
ПРОЄКТИ: Блог, Відео, Візія, Візіонери, Бізнес-проза, Бізнес-гумор

Сторінка Management.com.ua у Facebook    Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців    Management Digest у LinkedIn    Відслідковувати нас у Twitter    Підписатися на RSS    Поштова розсилка


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua