НОВИНИ від 17.05.2004


Форум бізнесів-консультантів

21 травня 2004 р. у санаторному комплексі "Пуща-Озерна" відбудеться перший із серії форумів бізнесів-консультантів "Консалтинг страчувати не можна помилувати? Точка зору: корпоративне управління, управління якістю, кадри і добір персоналу, інформаційні технології".

Основна задача форуму – розвиток ринку консалтингових послуг в Україні шляхом консолідації зусиль учасників ринку. Учасники форуму зможуть обговорити загальні проблеми ринку, а також специфічні проблеми, які існують сьогодні в зазначених вище тематичних областях.

У програмі Форуму:

  • Роль і місце бізнес-консалтинга в житті українських компаній.
  • Обговорення доцільності заходів щодо обмеження ринку: сертифікація, рейтинги тощо.
  • Презентація й обговорення альтернативних проектів розвитку ринку.
  • Обговорення сучасних методик підвищення ефективності бізнесу.
  • Пленарні засідання по секціях: Інформаційні технології; Управління якістю; Корпоративне управління; Кадри і добір персоналу.

До участі у форумі запрошуються також промислові і торгові підприємства, представники ВУЗів.

Заявки на участь приймаються до 20.05.2004. Відповідно до заявок оформлюються договори на надання інформаційно-консультаційних послуг.

Питання щодо участі у форумі Ви можете задати по електронній пошті — info@supremum.com.ua; по телефонах — (044) 463-76-34, 462-48-08, 462-47-10.

Організатори форуму: АТЗТ "Супремум", ТОВ "Змога".

Партнер: ІнвестГазета.

Інформаційні партнери: інтернет-проект HiTech.Expert, журнал "Корпоративні системи", інформаційно-аналітичний щотижневик "Computer World/Україна", журнал "Рішення та послуги для бізнесу і промисловості", журнал "IT менеджер", Газета "Семінари.Курси.Тренінги.", Журнал "Менеджмент і менеджер", "Всеукраїнська технічна газета", "Довідник кадровика".

Інформаційна підтримка: "УНІАН".






  ВСІ НОВИНИ



МЕТОДОЛОГІЯ: Стратегія, Маркетинг, Зміни, Фінанси, Персонал, Якість, IT
АКТУАЛЬНО: Новини, Події, Тренди, Інсайти, Інтерв'ю, Рецензії, Бізнес-навчання, Консалтинг
СЕРВІСИ: Бізнес-книги, Робота, Форуми, Глосарій, Цитати, Рейтинги, Статті партнерів
ПРОЄКТИ: Блог, Відео, Візія, Візіонери, Бізнес-проза, Бізнес-гумор

Сторінка Management.com.ua у Facebook    Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців    Management Digest у LinkedIn    Відслідковувати нас у Twitter    Підписатися на RSS    Поштова розсилка


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua