НОВИНИ від 03.06.2004


Українське пиво завоювало дві престижні нагороди в США і Європі

Weissbier Пшеничне Еталон Вперше в історії СНД українське пиво стало кращим у класі пшеничного пива одночасно на обох найбільших міжнародних конкурсах, залишивши позаду родоначальників Weissbier — німецьких броварників.

Український Weissbier "Пшеничне Еталон" одержав  Золоту Медаль спочатку на World Beer Cup 2004 у Сан-Дієго, США, а потім і Золоту Медаль на Brewing Industry International Awards 2004 у Лондоні, Великобританія.

Brewing Industry International Awards 2004, що завершився 25 травня в Лондоні, — найпрестижніший міжнародний конкурс пива у Європі.

Суддями конкурсу були досвідчені броварники, яки представляли Австралію, Бельгію, Великобританію, Німеччину, Ірландію, Канаду, Мексику, Румунію, США, Чехію, Фінляндію і Японію. Weissbier "Пшеничне Еталон" було нагороджено Золотою Медаллю в класі пива Wheat Beer (Пшеничне пиво).

World Beer Cup (Пивний Кубок Світу) — найбільший світовий професійний конкурс, який проводиться Асоціацією Броварників (Association of Brewers) і визначає краще пиво, вироблене на даний момент у світі.

Нагородження золотих, срібних і бронзових призерів конкурсу, що представляють 81 категорію різних видів пива, відбулося в квітні 2004 року в Сан-Дієго (штат Каліфорнія, США).

Переможці World Beer Cup 2004 були відібрані з 1,594 зразків присланих 392-ма броварнями, що представляють 40 країн світу, міжнародним суддівським корпусом, який складається з 93-х визнаних міжнародних експертів.

Український Weissbier "Пшеничне Еталон" був нагороджений Золотою Медаллю в категорії пива South German-Style Hefe-Weissbier (Пшеничне нефільтроване пиво баварського типу).

"Пшеничне Еталон" — це оригінальне пшеничне пиво, що виробляється в Україні корпорацією "Рідна Марка" на спеціально побудованому і введеному в експлуатацію в жовтні 2003 року спеціалізованому комплексі по виробництву пшеничного пива "Пивобезалкогольного комбінату «Радомишль»".

Джерело — Кореспондент.Net.






  ВСІ НОВИНИ



МЕТОДОЛОГІЯ: Стратегія, Маркетинг, Зміни, Фінанси, Персонал, Якість, IT
АКТУАЛЬНО: Новини, Події, Тренди, Інсайти, Інтерв'ю, Рецензії, Бізнес-навчання, Консалтинг
СЕРВІСИ: Бізнес-книги, Робота, Форуми, Глосарій, Цитати, Рейтинги, Статті партнерів
ПРОЄКТИ: Блог, Відео, Візія, Візіонери, Бізнес-проза, Бізнес-гумор

Сторінка Management.com.ua у Facebook    Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців    Management Digest у LinkedIn    Відслідковувати нас у Twitter    Підписатися на RSS    Поштова розсилка


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua