НОВИНИ від 27.09.2004


США вирішили підтримати малий та середній бізнес в Україні

Міжнародна корпорація приватних інвестицій США виділила Україні 40 млн. доларів США на підтримку малого та середнього бізнесу та іпотечне кредитування.

Президент Міжнародної корпорації приватних інвестицій США Пітер Ватсон підписав сьогодні у присутності прем’єр-міністра України Віктора Януковича дві нові кредитні угоди Western NIS Int. Fund ProCredit Bank на загальну суму 40 млн. доларів США для інвестування малого та середнього бізнесу та іпотечного кредитування будівництва житла.

Програма підтримки малого та середнього бізнесу становить 10 млн. доларів США і фінансуватиметься через ProCredit Bank.

Ватсон зазначив, що його корпорація вже інвестувала 15 млн. доларів США в транспорт та будівництво, а сьогодні після обіду планує оголосити про започаткування ще однієї програми підтримки малого та середнього бізнесу на загальну суму 200 млн. доларів США.

Ватсон також підкреслив, що підписані сьогодні кредитні угоди є ще одним свідченням того, що Україна залишається сильним, ефективним та надійним партнером США.

Джерело — «УНІАН».






  ВСІ НОВИНИ



МЕТОДОЛОГІЯ: Стратегія, Маркетинг, Зміни, Фінанси, Персонал, Якість, IT
АКТУАЛЬНО: Новини, Події, Тренди, Інсайти, Інтерв'ю, Рецензії, Бізнес-навчання, Консалтинг
СЕРВІСИ: Бізнес-книги, Робота, Форуми, Глосарій, Цитати, Рейтинги, Статті партнерів
ПРОЄКТИ: Блог, Відео, Візія, Візіонери, Бізнес-проза, Бізнес-гумор

Сторінка Management.com.ua у Facebook    Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців    Management Digest у LinkedIn    Відслідковувати нас у Twitter    Підписатися на RSS    Поштова розсилка


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua