НОВИНИ від 05.10.2004


У світовому рейтингу Україна піднялася на 6 пунктів

Рейтинг України у світі за півроку піднявся на шість позицій. Такі дані кредитного рейтингу країн світу, опублікованого наприкінці вересня авторитетним у фінансовому світі міжнародним журналом Institutional Investor's.

За півроку, з березня 2004, Україна піднялася в цьому рейтингу на шість позицій: з 86 на 80 місце. Усього рейтинг містить 173 країни.

Ріст самого значення кредитного рейтингу України — один із найвищих серед усіх країн — причому, на тлі певного зменшення рейтингів провідних економік світу.

За версією Institutional Investor's, суверенний рейтинг України протягом року зріс на 4,5 пункти і склав 37 балів (найкраща позитивна динаміка у Мальті — 11,1 й Ізраїлі — 7,8).

Рейтинг країн світу, який розробляє журнал, базується на інформації головних економістів провідних міжнародних банків, аналітиків кредитних агентств, фінансових і фондових компаній. Значення рейтингу встановлюється від 0 до 100 балів. Найвищий рейтинг у вересні 2004 року у Швейцарії — 95,2 бали.

Суверенний рейтинг України, наданий провідними рейтинговими агентствами, протягом двох років поліпшувався чотири рази, і сьогодні становить:

  • Fitch — B+ стабільний;
  • Мооdу’s — B1 позитивний;
  • S&P — B+ позитивний.

Джерело — «Новости-Украина».






  ВСІ НОВИНИ



МЕТОДОЛОГІЯ: Стратегія, Маркетинг, Зміни, Фінанси, Персонал, Якість, IT
АКТУАЛЬНО: Новини, Події, Тренди, Інсайти, Інтерв'ю, Рецензії, Бізнес-навчання, Консалтинг
СЕРВІСИ: Бізнес-книги, Робота, Форуми, Глосарій, Цитати, Рейтинги, Статті партнерів
ПРОЄКТИ: Блог, Відео, Візія, Візіонери, Бізнес-проза, Бізнес-гумор

Сторінка Management.com.ua у Facebook    Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців    Management Digest у LinkedIn    Відслідковувати нас у Twitter    Підписатися на RSS    Поштова розсилка


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua