НОВИНИ від 27.10.2004


Стали відомі найдинамічніші компанії України

Фінансово-економічний щотижневик «ІнвестГазета» оголосив результати нового рейтингового дослідження «ТОП-100. Найдинамічніші компанії України» на основі аналізу показників доходу і прибутку компаній за 2001-2003 роки.

Безумовними лідерами за показником росту в рейтингу нинішнього року стали компанії будівельної індустрії, машинобудування, харчової промисловості і зв'язку. Уперше високі темпи росту демонструють підприємства промислової і побутової хімії, залізничного транспорту.

Незважаючи на те, що обсяги чистого прибутку багатьох компаній як і раніше в кілька разів нижче рівня західних аналогів, всі компанії, присутні в дослідженні, демонструють значні темпи росту валового доходу в порівнянні із середнім показником у своїй галузі.

Найдинамічніші компанії України

Підприємство

Місце за приростом доходу

Місце за приростом прибутку

1. Запорізький автомобілебудівний завод

6

4

2. Українська лікерогорілчана компанія Nemiroff, ДП

3

17

3. Донецький металопрокатний завод

22

9

4. Авто інтернешнл, ДП

16

15

5. Укрінтеренерго

24

5

6. Львівська пивоварня

29

11

7. Істил-ДМЗ

32

6

8. Чернігівський пивкомбінат «Десна»

13

18

9. Укртатнафта

1

39

10. АВТ Баварія

4

68

«ТОП-100. Найдинамічніші компанії України» — унікальне дослідження, яке вже другий раз презентує щотижневик «ІнвестГазета». Мета проекту — надати бізнес-співтовариству практичну інформацію про компаніях і ринки, що активно розвиваються. У «ТОП-100. Динаміка» «ІнвестГазети» представлені не тільки найбільші, але і компанії середньої величини, що демонструють щорічно стабільні економічні показники росту. Ознайомитися з результатами дослідження можна на сторінках щоквартального журналу «ТОП-100. Рейтинг кращих компаній України».

За інформацією прес-служби "ІнвестГазети".






  ВСІ НОВИНИ



МЕТОДОЛОГІЯ: Стратегія, Маркетинг, Зміни, Фінанси, Персонал, Якість, IT
АКТУАЛЬНО: Новини, Події, Тренди, Інсайти, Інтерв'ю, Рецензії, Бізнес-навчання, Консалтинг
СЕРВІСИ: Бізнес-книги, Робота, Форуми, Глосарій, Цитати, Рейтинги, Статті партнерів
ПРОЄКТИ: Блог, Відео, Візія, Візіонери, Бізнес-проза, Бізнес-гумор

Сторінка Management.com.ua у Facebook    Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців    Management Digest у LinkedIn    Відслідковувати нас у Twitter    Підписатися на RSS    Поштова розсилка


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua