НОВИНИ від 14.03.2005


Світовий мережевий рейтинг

Всесвітній Економічний Форум (World Economic Forum) опублікував традиційний "Індекс Готовності Мережі — 2004-2005" (Networked Readiness Index), в рамках якого аналізуються чинники, що характеризують можливості держав світу в області використання інформаційних технологій і комунікацій. При складанні рейтингу враховуються різні чинники, наприклад, рівень викладання точних наук в країні і ціни на послуги телефонного зв'язку. Всього в даному рейтингу були враховані дані по 104-м країнам світу.

До першої п'ятірки найбільш просунутих держав увійшли Сінгапур, Ісландія, Фінляндія, Данія і США. Естонія зайняла 25-е місце. Литва — на 43-й позиції, Латвія — на 56-й, Росія — на 62-й, Україна — на 82-й. Інші держави колишнього СРСР в рейтингу не брали участь. Для порівняння, Японія — на 8-му місці, Великобританія — на 12-му, Німеччина — на 14-му, Ізраїль — на 18-му, Франція — на 20-му, Індія — на 39-му, Китай — на 41-му, Італія — на 45-му, Туреччина — на 52-му.

Джерело — Washington ProFile.






  ВСІ НОВИНИ



МЕТОДОЛОГІЯ: Стратегія, Маркетинг, Зміни, Фінанси, Персонал, Якість, IT
АКТУАЛЬНО: Новини, Події, Тренди, Інсайти, Інтерв'ю, Рецензії, Бізнес-навчання, Консалтинг
СЕРВІСИ: Бізнес-книги, Робота, Форуми, Глосарій, Цитати, Рейтинги, Статті партнерів
ПРОЄКТИ: Блог, Відео, Візія, Візіонери, Бізнес-проза, Бізнес-гумор

Сторінка Management.com.ua у Facebook    Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців    Management Digest у LinkedIn    Відслідковувати нас у Twitter    Підписатися на RSS    Поштова розсилка


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua