НОВИНИ від 11.04.2005


США визнано абсолютним світовим лідером з розсилки спаму

Дослідницька комп'ютерна компанія Sophos опублікувала результати дослідження поточної ситуації з проблемою спаму в інтернеті. З документу випливає, що більше третини (35,7%) всього світового спаму має американське походження.

Друге місце за кількістю розповсюджуваного спаму займає Південна Корея, відкіля йде 24,98% незапитаної комерційної кореспонденції. Третє місце займає Китай — на його частку приходиться близько 9,71% спаму. Далі в списку 12 світових спамерів йдуть Франція, Іспанія і Канада (близько 3%), Японія і Бразилія (близько 2%), Великобританія, Німеччина, Австралія і Польща (близько 1,5%). Інші країни в цілому розсилають 11,73% світового спаму.

Разом з тим спостерігається зменшення кількості спаму найбільш розповсюдженої тематики в зв'язку з його падаючою ефективністю. Крім того, відзначається ефективність мір прийнятих провайдерами, що встановлюють на своїх поштових серверах антиспамерські фільтри.

Джерело — Lenta.ru.






  ВСІ НОВИНИ



МЕТОДОЛОГІЯ: Стратегія, Маркетинг, Зміни, Фінанси, Персонал, Якість, IT
АКТУАЛЬНО: Новини, Події, Тренди, Інсайти, Інтерв'ю, Рецензії, Бізнес-навчання, Консалтинг
СЕРВІСИ: Бізнес-книги, Робота, Форуми, Глосарій, Цитати, Рейтинги, Статті партнерів
ПРОЄКТИ: Блог, Відео, Візія, Візіонери, Бізнес-проза, Бізнес-гумор

Сторінка Management.com.ua у Facebook    Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців    Management Digest у LinkedIn    Відслідковувати нас у Twitter    Підписатися на RSS    Поштова розсилка


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua