НОВИНИ від 26.04.2005


Україна розділить з 6 країнами €15 млрд. допомоги від ЄС

У межах Програми європейського політичного сусідства Європейський союз має намір збільшити технічну допомогу 7 країнам-сусідам, зокрема й Україні, у 2007-2013 роках до 15 млрд. євро.

Комісар Євросоюзу з питань зовнішніх відносин і політики сусідства Беніта Ферреро-Вальднер заявила, що таким чином планується збільшити технічну допомогу кранам-сусідам практично вдвічі порівняно з допомогою, яку мали намір надати у 2000-2006 роках.

Єврокомісар також відзначила, що ЄС очікує на значний прогрес при виконанні Плану дій з ЄС від трьох країн, зокрема й від України.

У листопаді 2003 року Європейський союз вирішив надати Україні як технічну допомогу 212 млн. євро у 2004-2006 роках.

Зокрема, на підтримку правової, адміністративної реформ, громадянського суспільства, освіти і реалізації Плану дій із питань судочинства і внутрішніх справ, а також управління кордонами, було передбачено 110 млн. євро.

60 млн. євро надавалося на підтримку приватного сектора й економічного розвитку. На підтримку в подоланні соціальних наслідків перехідного періоду було передбачено 42 млн. євро.

21 лютого Україна і Євросоюз підписали спільний План дій на 2005-2007 роки.

Джерело — "Українські Новини".






  ВСІ НОВИНИ



МЕТОДОЛОГІЯ: Стратегія, Маркетинг, Зміни, Фінанси, Персонал, Якість, IT
АКТУАЛЬНО: Новини, Події, Тренди, Інсайти, Інтерв'ю, Рецензії, Бізнес-навчання, Консалтинг
СЕРВІСИ: Бізнес-книги, Робота, Форуми, Глосарій, Цитати, Рейтинги, Статті партнерів
ПРОЄКТИ: Блог, Відео, Візія, Візіонери, Бізнес-проза, Бізнес-гумор

Сторінка Management.com.ua у Facebook    Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців    Management Digest у LinkedIn    Відслідковувати нас у Twitter    Підписатися на RSS    Поштова розсилка


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua