НОВИНИ від 26.05.2005


Інтернет-спільнота вимагає скасувати наказ про реєстрацію інтернет-ресурсів

З вимогою негайно скасувати наказ Міністерства транспорту та зв‘язку про державну реєстрацію інтернет-ресурсів виступили в середу Українська Інтернет-спільнота та Міжнародна організація з захисту прав громадян України, повідомляє «Німецька хвиля».

Автори відкритого листа до керівництва держави вважають, що наказ Мінтрансзв‘язку містить низку нездійсненних вимог та загрожує свободі слова.

Нагадаємо, що напередодні речник Департаменту зв’язку та інформатизації Петро Яцук заявив, що реєстрація орієнтуватиметься насамперед на державні інформресурси. А власники приватних ресурсів реєструватимуться добровільно. Схожого висновку дійшли й експерти програми правового захисту та освіти ЗМІ.

Проте, один із засновників Української Інтернет-спільноти Сергій Сухобок не вірить цим заявам: «Запевнення державних мужів щодо реєстрації виключно на добровільних засадах мали б бути виписані в документах. Оскільки цього немає, закон буде використаний як те дишло, яке чиновники повернуть так, як їм вигідно», — вважає Сухобок. На його думку, державна реєстрація інтернет-ресурсів має на меті лише стягнення додаткових коштів з власників та загрожує тотальним контролем за діяльністю сайтів.

Джерело — ProUA.com.






  ВСІ НОВИНИ



МЕТОДОЛОГІЯ: Стратегія, Маркетинг, Зміни, Фінанси, Персонал, Якість, IT
АКТУАЛЬНО: Новини, Події, Тренди, Інсайти, Інтерв'ю, Рецензії, Бізнес-навчання, Консалтинг
СЕРВІСИ: Бізнес-книги, Робота, Форуми, Глосарій, Цитати, Рейтинги, Статті партнерів
ПРОЄКТИ: Блог, Відео, Візія, Візіонери, Бізнес-проза, Бізнес-гумор

Сторінка Management.com.ua у Facebook    Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців    Management Digest у LinkedIn    Відслідковувати нас у Twitter    Підписатися на RSS    Поштова розсилка


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua