НОВИНИ від 07.07.2005


Нагороди у галузі технологій 2005

Переможці цьогорічного конкурсу "Нагороди у галузі банківських технологій 2005" (The Banker Technology Awards 2005) здобули найвидатніші, найвідоміші та найбільш професійні, на думку організаторів, представники галузі.

Цього року на участь у конкурсі було подано більш ніж 180 заявок. Деякі команди демонструють, що прості, ефективні технології можуть бути справді інноваційними. Серйозна робота проводиться також у галузі досліджень та розвитку (research and development, R&D), а саме у сфері клієнто-орієнтованих та архітектурних рішень. Конкурс "Нагороди у галузі банківських технологій 2005" знову показав конкурентні переваги, досягнуті за рахунок технологій.

У категорії "Програмний засіб року" (Application of the Year) переміг RBS (Royal Bank of Scotland), а "високого рівня довіри" (Highly commended) домігся Citigroup.

Переможець у категорії "Інновація року" (Innovation of the Year) — NCR, "високий рівень довіри", відповідно, дістався UBS.

Найвища нагорода в номінації "Ініціатива з організації мережі" (Networking Initiative of the Year) належить BT. Нагороду "Аутсорсинговий проект року" (Outsourcing Project of the Year) здобув State Bank of India. У номінації "ROI року" (ROI of the Year) перші — Platform Computing.

Джерело — TheBanker.com.






  ВСІ НОВИНИ



МЕТОДОЛОГІЯ: Стратегія, Маркетинг, Зміни, Фінанси, Персонал, Якість, IT
АКТУАЛЬНО: Новини, Події, Тренди, Інсайти, Інтерв'ю, Рецензії, Бізнес-навчання, Консалтинг
СЕРВІСИ: Бізнес-книги, Робота, Форуми, Глосарій, Цитати, Рейтинги, Статті партнерів
ПРОЄКТИ: Блог, Відео, Візія, Візіонери, Бізнес-проза, Бізнес-гумор

Сторінка Management.com.ua у Facebook    Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців    Management Digest у LinkedIn    Відслідковувати нас у Twitter    Підписатися на RSS    Поштова розсилка


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua