НОВИНИ від 23.08.2005


В Україні створена коаліція «Чистий Інтернет»

22 серпня в українському сегменті Інтернет розпочала своє життя Ініціатива «Чистий Інтернет».

Сайти-учасники проекту, серед яких "Українська правда", "Главред", ProUA.com, "Версии" та "Обком", поставили собі за мету розробити Мережеву етику українських інформаційних видань. Головне завдання — довести, що інтернет-ЗМІ можуть на рівних конкурувати з традиційними засобами масової інформації не лише в кількості читачів, а й у професійності і достовірності інформації. Кожне видання-учасник свою причетність до Ініціативи декларує логотипом Чистого Інтернету біля назви ресурсу.

«Ми, учасники акції «Чистий Інтернет», вважаємо, що розвиток інформаційних ресурсів українського сегменту Інтернет повинен зробити новий якісний крок. І саме для цього об'єднуємо зусилля в сумісній акції», — підкреслюється в декларації.

"Ми зацікавлені в тому, щоб як можна більша кількість Інтернет-видань приєдналися до цієї акції, оскільки чим більше нас буде, тим чистіше буде наш віртуальний простір», — мовиться в підписаному документі.

За інформацією "Главред", ProUA.com.






  ВСІ НОВИНИ



МЕТОДОЛОГІЯ: Стратегія, Маркетинг, Зміни, Фінанси, Персонал, Якість, IT
АКТУАЛЬНО: Новини, Події, Тренди, Інсайти, Інтерв'ю, Рецензії, Бізнес-навчання, Консалтинг
СЕРВІСИ: Бізнес-книги, Робота, Форуми, Глосарій, Цитати, Рейтинги, Статті партнерів
ПРОЄКТИ: Блог, Відео, Візія, Візіонери, Бізнес-проза, Бізнес-гумор

Сторінка Management.com.ua у Facebook    Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців    Management Digest у LinkedIn    Відслідковувати нас у Twitter    Підписатися на RSS    Поштова розсилка


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua