НОВИНИ від 02.09.2005


ЄБРР затвердив програму співробітництва з Україною

Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР) збільшив обсяги інвестування в українську економіку, затвердивши 31 серпня програму співробітництва з Україною на 2005-2006 рр. Відповідно до затвердженої програми, до кінця 2005-го року ця сума може досягти 400 мільйонів євро.

Директор представництва Європейського банку в Україні Камен Захарієв відзначив, що "Україна є одним із центральних пунктів середньострокової стратегії Європейського банку і важливим географічним та бізнес-сектором нової Європи".

У той же час директор Інституту економічних досліджень і політичних консультацій Ігор Бураковський застерігає від очікувань, що Європейський банк буде виділяти кошти автоматично.

"Заявлені масштаби говорять про квоту тих коштів, які можуть бути виділені. Але реально величина коштів буде залежати від конкретних проектів та уміння української сторони кооперуватися з тими, хто фактично буде використовувати кошти ЄБРР", — відзначив експерт.

На його думку, уряду варто було б провести реструктуризацію виробництва, реформувати окремі сектори економіки, а також підсилити боротьбу з корупцією і створити ефективну систему менеджменту економічної політики.

Джерело — "Главред".






  ВСІ НОВИНИ



МЕТОДОЛОГІЯ: Стратегія, Маркетинг, Зміни, Фінанси, Персонал, Якість, IT
АКТУАЛЬНО: Новини, Події, Тренди, Інсайти, Інтерв'ю, Рецензії, Бізнес-навчання, Консалтинг
СЕРВІСИ: Бізнес-книги, Робота, Форуми, Глосарій, Цитати, Рейтинги, Статті партнерів
ПРОЄКТИ: Блог, Відео, Візія, Візіонери, Бізнес-проза, Бізнес-гумор

Сторінка Management.com.ua у Facebook    Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців    Management Digest у LinkedIn    Відслідковувати нас у Twitter    Підписатися на RSS    Поштова розсилка


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua