НОВИНИ від 06.09.2005


Top 100 Info Tech Companies

Дослідивши провідні IT-компанії світу, BusinessWeek представили до уваги читачів серію рейтингів, у яких компанії було згруповано за наступними показниками: поточні продажі, темпи зростання прибутковості, прибуток від цінних паперів, дохід акціонерів. Найпотужнішими компаніями, беручи до уваги перелічені показники, є, відповідно, IBM (97026 млн. дол.), POWERCHIP SEMI (150%), NEXTEL PARTNERS (81,3%), GOOGLE (226,2%).

Дослідження провели на основі фінансових даних, наданих агентством Standard & Poors. До уваги бралися компанії, прибуток яких складає не менше 300 мільйонів доларів. У ході дослідження з 500 компаній залишилося 100. Їх згрупували за сферами діяльності (наприклад, програмне забезпечення, виробництво напівпровідників тощо) та відсіяли компанії з нестабільними темпами розвитку. З переліку було виключено також телефонні компанії, діяльність яких не можливо об'єктивно оцінити через їх монопольне чи майже монопольне положення на ринку.

Повні результати дослідження (PDF, 116 Kb) >>

За інформацією BusinessWeek.






  ВСІ НОВИНИ



МЕТОДОЛОГІЯ: Стратегія, Маркетинг, Зміни, Фінанси, Персонал, Якість, IT
АКТУАЛЬНО: Новини, Події, Тренди, Інсайти, Інтерв'ю, Рецензії, Бізнес-навчання, Консалтинг
СЕРВІСИ: Бізнес-книги, Робота, Форуми, Глосарій, Цитати, Рейтинги, Статті партнерів
ПРОЄКТИ: Блог, Відео, Візія, Візіонери, Бізнес-проза, Бізнес-гумор

Сторінка Management.com.ua у Facebook    Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців    Management Digest у LinkedIn    Відслідковувати нас у Twitter    Підписатися на RSS    Поштова розсилка


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua