НОВИНИ від 28.10.2009

Кращий баланс між роботою та особистим життям позитивно впливає на результативність компанії

Хоча економічна криза передбачає, що від працівників очікують ще наполегливішого виконання своїх обов'язків, за даними нового дослідження організації, які допомагають своєму персоналу досягнути хорошого балансу між роботою та особистим життям, отримують на 20% більше віддачі від кожного співробітника.

Саме таке дослідження було проведено консалтинговою компанією Morgan Redwood, котре виявило, що компанії, які активно працюють над досягненням балансу між роботою та особистим життям співробітників, отримують в середньому £32,769 на працівника, тоді як організації, які цим не займаються — лише £26,557.

Вочевидь, причиною такої вражаючої різниці є зниження відсутності працівників на робочому місці, покращення самопочуття працівників і звісно ж — вища продуктивність.

Результати дослідження, яке базувалися на опитуванні більше 100 компаній, кількість співробітників у яких складала від 250 до 10 000 людей, ще раз довела незаперечний факт, що баланс між роботою та особистим життям є надзвичайно важливим. Більше, ніж дев'ять із 10-ти (93%) респондентів визнали наявність зв'язку між хорошим самопочуттям персоналу та результативністю їхнього бізнесу, тоді як майже шість із 10 наголосили, що вони пов'язані дуже тісно.

"Баланс між роботою та особистим життям — це не просто забаганка співробітників, яка може бути втілена тільки в часи економічного процвітання. Вплив цього фактору на результативність компанії надзвичайно великий. Компанії, які переймаються добробутом своїх співробітників роблять дуже значну інвестицію у власний розвиток і суттєво підвищують результативність компанії", — пояснює Джаніс Херсон (Janice Haddon), керуючий директор Morgan Redwood.

За інформацією management-issues.

Original URL: www.management.com.ua/news/?id=1181


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua