НОВИНИ від 10.02.2010

Cтворення тимчасових посад — один з основних індикаторів у сфері працевлаштування

Відповідно до останніх даних, опублікованих Bureau of Labor Statistics, всього за один місяць кількість тимчасових допоміжних посад збільшилася на 2,5%. І хоча більшість галузей продовжують скорочувати кількість працівників, тимчасові допоміжні сервіси — чи не єдина сфера, в якій спостерігається доволі відчутне зростання.

"Компанії не поспішають наймати нових співробітників, поки вони не переконаються, що економічна криза пішла на спад і робити це безпечно. Саме тому вони віддають перевагу отримувати необхідну робочу силу, користуючись послугами спеціальних компаній, аутсорсингу, — пояснює Річард Волквіст (Richard Wahlquist), президент American Staffing Association. — Втім, оскільки попит на такі сервіси є індикатором загального зростання попиту на робочу силу, ми можемо очікувати, що невдовзі ситуація зрушить з місця і в інших галузях".

Загалом же, за грудень 2009-го року кількість нових створених тимчасових посад була більшою, ніж за будь-який відповідний період попередніх 20-ти років.

Дослідження American Staffing Association переконливо доводять, що створення тимчасових посад — це один з основних індикаторів у сфері працевлаштування, який вказує на відновлення, особливо, коли світова економіка починає виходити з кризи.

За інформацією Chief Learning Officer.

Original URL: www.management.com.ua/news/?id=1210


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua